menu

Centrum

Gekkenhuis op de Grote Markt bij huldiging NAC (foto's)

BREDA - Een markt vol NAC-supporters, een bordes vol spelers, een zonovergoten middag en veel bier en muziek. Geef vervolgens Andries Noppert een microfoon en feest gegarandeerd. 'De Helden van Breda' werden maandagmiddag gehuldigd door hun fans op de Grote Markt.

Dodelijk ongeval op Academiesingel; chauffeur vrachtwagen aangehouden

BREDA - Bij een ongeval op de Academiesingel is een fietsster om het leven gekomen. De vrouw reed met haar fiets en aanhanger over de Academiesingel toen ze in botsing kwam met een vrachtwagen. Het kind in de aanhanger is ongedeerd gebleven, meldt de politie. 

Breda pakt leegstand aan samen met pandeigenaren

BREDA - De economie trekt aan, bedrijvigheid neemt toe en daarmee neemt de leegstand af. Daar heb je weinig lokaal beleid voor nodig, zou je denken. Toch presenteert Breda een nieuwe visie op leegstand.

Twee snorders betrapt tijdens taxicontrole in Breda

BREDA - Tijdens een integrale controle op taxi’s en snorders zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden die tegen betaling vervoer aanboden zonder dat zij een vergunning voor taxivervoer hebben.

Op een hoge bi en in het tweed door Breda (foto's en video)

BREDA - Het is een wonderlijk gezicht in de Boschstraat. Zelfs de ervaren terraszitters bij De Beyerd moeten even met hun ogen knipperen, want tegen over hen, bij Kamu, staat een wel heel apart gezelschap te wachten op het startsignaal van hun fietstocht.

Uitvaart mgr. Ernst maandag in Antoniuskathedraal

BREDA - De uitvaart van mgr. Ernst is maandag 29 mei om 11.00 uur in de H. Antoniuskathedraal aan Sint Janstraat 8 te Breda. Op zondag ligt de oud-bisschop en geboren Bredanaar opgebaard in dezelfde kathedraal en kan afscheid genomen worden.

Antoine Trommelen: genieten op Breda Jazz

BREDA - De trompettist en oud-voorzitter van het Breda Jazz Festival, Antoine Trommelen is dit jaar voor de 39e keer artiest op het festival. Voor hem betekent het vier dagen genieten.

Pagina's