menu

Centrum

Breda Drijft: Na regen komt zonneschijn en Mental Theo (video's)

BREDA - Terwijl het zonnetje voorzichtig doorkomt, wagen de eerste deelnemers aan Breda Drijft zich rond 14.00 uur op het water én in de binnenstad. Luchtbedjes, opblaasboten, krokodillen en pizzapunten. Drijvende pizzapunten welteverstaan. Want het is Breda Drijft.

Mezz start met maandelijkse DJ University

BREDA - Poppodium Mezz start in september met een maandelijkse avond waarop dj-talent onder begeleiding van een ervaren dj kan draaien in de kleine zaal. Mezz doet dat onder de noemer DJ University.

Nieuwe eigenaar maakt van Kerkplein moderne club

BREDA - Discotheek Kerkplein Breda heeft na 15 jaar een nieuwe eigenaar. Arnold van Strien heeft de zaak overgenomen van Raymond Elzerman. Van Strien is inmiddels druk aan het verbouwen. “Half september gaan we open, verwacht ik.”

COLUMN - Dat je de meeste tv-commercials met een korreltje zout moet nemen wist ik wel, maar er zijn ook reclames waarbij je in één klap door je hele wintervoorraad strooizout heen bent.

19 incidenten op Haagdijk in drie maanden; 'Integrale aanpak overlast'

CENTRUM - De politie heeft tussen 1 april en 10 juli dit jaar negentien incidenten geregistreerd op de Haagdijk. Daarbij gaat het om één melding van handel in harddrugs en drie incidenten met bezit van softdrugs. In vijftien gevallen gaat het om overlast.

Red Flames zorgen voor extra Belgendag in Breda

BREDA - Breda had er een Belgendag bij: donderdag speelde het vrouwenelftal van België zijn EK-wedstrijd tegen Noorwegen in Breda. Voor de wedstrijd van de Red Flames, zoals de Rode Duivelinnen genoemd worden, kwamen duizenden Vlaamse fans naar Breda.

Pagina's