menu

Centrum

Parachutesprong toont Breda van andere kant (VIDEO)

BREDA - Even nadert de aarde heel snel, maar na een paar tellen neemt de snelheid af. Dan is Breda in volle glorie te zien. De Mark, de singels, het NAC-stadion en, als je het beeld even pauzeert, misschien wel je eigen huis.

‘Hyperloop Breda-Utrecht behoort tot de mogelijkheden’

BREDA - De aanleg van een hyperloop - buizenpost met mensen - tussen Breda en Utrecht behoort volgens het college tot de serieuze opties die onderzocht moeten worden voor een verbinding tussen de twee plaatsen.

Geluksinnovatieprijs voor Guido Weijers

BREDA - Guido Weijers heeft de Happiness Innovation Award gewonnen. De cabaretier uit Breda kreeg de prijs voor zijn nieuwe voorstelling Masterclass Geluk en het werk dat hij daarvoor verichtte.

650 jonge ambtenaren denken in Breda na over toekomst

BREDA - 650 jonge ambtenaren komen donderdag naar Breda voor de Jonge Ambtenaren Dag (JAD). Tijdens deze netwerkdag gaan de jonge ambtenaren zich verspreid door de hele stad verdiepen in vier thema’s; What if the world turns… dark, green, viral en glocal.

Kijkje achter de schermen bij nachtdienst politie

BREDA - De politie is zeven dagen in de week, 24 uur per dag actief. Met enige regelmaat verschijnen berichten op BredaVandaag waarbij te zien is dat de politie in actie is moeten komen. Ook ‘s nachts.

Pagina's