menu

Centrum

Bredanaar (18) samen met twee Oosterhouters van weg geplukt

BREDA/OOSTERHOUT - Een 18-jarige Bredanaar is samen met een 18- en een 19-jarige Oosterhouter aangehouden bij tankstation Galgeveld langs de A27. De drie zaten in een auto die met valse gestolen kentekenplaten reed. Ze worden verdacht van heling.

Guido Weijers: ‘Ik weet de weg naar geluk!’

BREDA - Een jaar zonder oudejaarsshows biedt ruimte voor andere dingen. Voor cabaretier Guido Weijers betekent dat een zoektocht naar het geheim van geluk. Hij verpakt dat in de Masterclass Geluk, waarmee hij theaters aandoet.

Muziek rode draad Carnavalwandeling 18 februari

BREDA - De Kielegatse Carnavalswandeling staat dit jaar voor zaterdag 18 februari op het programma. Voor het vijfde jaar op rij leiden acht echte Kielegatters de groepen rond, het merendeel van de gidsen zijn oud-prinsen.

Definitief geen AZC in voormalig belastingkantoor

 BREDA - Het COA ziet definitief af van het voormalige belastingkantoor aan de Gasthuisvelden voor de opvang van asielzoekers. Dat meldt wethouder Alfred Arbouw in een brief aan de gemeenteraad.

NHTV-studenten vinden het ‘Tijd voor ‘n bakske’

BREDA - Het is ‘Tijd voor een bakske’ vinden vijf vierdejaarsstudenten van de NHTV-opleiding Leisure Management. Zij bedachten het plan tijdens het Design Bootcamp deze week op Station Breda.

COLUMN - Wanneer je van mijn leeftijd bent, dat wil zeggen wanneer je nèt aan je eerste leesbril toe bent, dan bestaat de kans dat je ooit zwemles gehad hebt in het Sportfondsenbad aan de Vierwindenstraat.

Pagina's