menu

Buitengebied Zuidwest

Outdoor Brabant op zoek naar ‘duurzame locatie’

BREDA - Op landgoed Prinsenhoeve in Breda vindt van donderdag tot en met zondag het jaarlijkse evenement Outdoor Brabant plaats. Topruiters en topmenners van nationale en internationale klasse zullen weer met elkaar strijd leveren.

Regerend wereldkampioen Exell terug bij Outdoor Brabant

BREDA - De Australiër Boyd Exell veroverde afgelopen jaar in Breda de wereldtitel bij de vierspannen. Dit jaar is de meervoudig wereldkampioen weer van de partij tijdens  de internationale vierspanwedstrijd van Outdoor Brabant.

Europees kampioen IJsbrand Chardon kijkt uit naar Outdoor Brabant

BREDA - Natuurlijk is de bekendste Nederlandse vierspanrijder IJsbrand Chardon erbij tijdens Outdoor Brabant, van 7 tot en met 10 september in Breda. Chardon kijkt uit naar de laatste belangrijke wedstrijd van het outdoor seizoen.

Man met capuchon langs A16 blijkt verrassing

BREDA - Een verontruste automobilist meende woensdagavond een man met capuchon die met zijn rug naar de weg stond te hebben gezien langs de A16. De melder belde daarop de politie. Die dacht eerst met een stoïcijnse man te maken te hebben. De realiteit bleek anders.

Vluchtende Bredanaars met inbrekersgereedschap vliegen uit de bocht

BREDA - Twee mannen van 21 en 23 jaar uit Breda zijn aangehouden nadat zij tijdens hun vluchtpoging met de auto uit de bocht vlogen. Dat gebeurde bij de Moerdijkse Postbaan in Breda. De politie vond in hun auto inbrekersgereedschap en wapens.

Auto verliest aanhanger, ramt paard met ruiter en rijdt door

BREDA - Een jonge ruiter is woensdagmorgen op de Rijsbergsebaan in Breda gewond geraakt toen hij met zijn paard aangereden werd door een aanhanger die los was geraakt van een auto. Volgens diverse getuigen gaat het om een donkere wagen die zijn aanhanger verloor en daarna doorreed.

Pagina's