menu

Buitengebied Zuidwest

Man met 400 kilo cocaïne van A16 geplukt

BREDA - Een twintigjarige Schiedammer is met 400 kilo cocaïne van de A16 geplukt. Dat meldt de Koninklijke Marechaussee maandagmiddag

Fransman met 540 hennepstekjes na wilde achtervolging aangehouden

BREDA - Na een wilde achtervolging heeft de politie dinsdagavond een 18-jarige man uit het Franse Villeneuve aangehouden op de Graaf Engelbertlaan. De Franse automobilist negeerde een stopteken en drukte tijdens de achtervolging een politieauto tegen de betonnen vangrail.

Drukste avondspits van het jaar, ook rond Breda

BREDA - Ruim meer dan 160 files en bijna 800 kilometer totale lengte meldt de ANWB even voor 18.00 uur. De avondspits van dinsdag 1 november is daarmee de drukste van het jaar. Ook op de wegen rond Breda. Oorzaak van de lange files is het herfstweer.

Twee gewonden bij ongeval Rijsbergseweg

BREDA - Bij een ongeval met twee auto's op de Rijsbergseweg in Breda zijn twee personen gewond geraakt. Het is onduidelijk hoe de twee auto's elkaar konden raken.

Olie lekkende rokende auto blijkt babymelkpoedertransport

BREDA - Een rokende auto bleek dinsdagmiddag tientallen pakken babymelkpoeder te vervoeren. De bestuurder en een inzittende van de auto werden aangehouden omdat de wagen niet met de juiste kentekenplaten rondreed.  

‘Wereldruiterspelen stip aan de horizon voor Outdoor Brabant’

BREDA - Het regende complimenten tijdens de zonnige en druk bezochte 2016 editie van Outdoor Brabant, vertelt voorzitter Cees Meeuwis. Het bevestigt hem in zijn toekomstvisie. “De wereldruiterspelen naar Nederland halen, dat is de stip aan de horizon.”

Pagina's