menu

Buitengebied Zuidwest

Dode bij ernstig ongeval A58

BREDA/ETTEN-LEUR - Op de A58 bij Etten-Leur is zondag even voor zes uur een ongeval gebeurd. Daarbij kwam een persoon om het leven, meldt de politie. Met de traumahelikopter kwam een arts ter plaatse voor hulp aan het slachtoffer.

Negen verstekelingen in truck met spitskool bij Hazeldonk

BREDA - In een truck bij de grensovergang Hazeldonk in Breda zijn negen verstekelingen aangetroffen. Het gaat om zeven Iraakse koerden en twee Afghaanse mannen, die waarschijnlijk in Frankrijk in de truck zijn geklommen.

Plan voor kilometerslange wal van zonnepanelen langs A58

BREDA - De A58 zou moeten worden omgevormd tot een energieneutrale snelweg of een weg die zelfs energie oplevert. Dat zou kunnen door langs de snelweg, die straks over een flink stuk wordt verbreed, zonnepanelen als geluidswallen te gebruiken.

Dronken spookrijder racet met 180 kilometer per uur over A16

BREDA - De Belgische politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een dronken spookrijder aangehouden na een wilde achtervolging. De man racete eerst spookrijdend over de A58 vanuit Roosendaal richting Breda. Vervolgens ging hij bij Breda de A16 richting België op.

Vreemdelingen in Spaanse truck Hazeldonk vreesden voor leven

BREDA/HAZELDONK - De negen vreemdelingen die donderdag uit een Spaanse vrachtwagen werden gehaald, vreesden voor hun leven. Dat laat de politie weten. Een van de vluchtelingen schakelde zelf de politie in.  

Negen vreemdelingen uit vrachtwagen bij Hazeldonk gehaald

BREDA - De politie heeft donderdagavond rond 20.00 uur negen vreemdelingen aangetroffen in een Spaanse vrachtwagen. De vrachtwagen kwam vanuit de richting België. De mensen zijn gezond, meldt de politie.

De chauffeur is aangehouden.

Man met 400 kilo cocaïne van A16 geplukt

BREDA - Een twintigjarige Schiedammer is met 400 kilo cocaïne van de A16 geplukt. Dat meldt de Koninklijke Marechaussee maandagmiddag

Fransman met 540 hennepstekjes na wilde achtervolging aangehouden

BREDA - Na een wilde achtervolging heeft de politie dinsdagavond een 18-jarige man uit het Franse Villeneuve aangehouden op de Graaf Engelbertlaan. De Franse automobilist negeerde een stopteken en drukte tijdens de achtervolging een politieauto tegen de betonnen vangrail.

Pagina's