menu

Buitengebied Zuidwest

A59 bij Zonzeel dicht na ongeval met vrachtwagens (update)

BREDA - De traumahelikopter is onderweg naar de A59 bij knooppunt Zonzeel. Door een ongeval tussen twee vrachtwagens en een auto is de weg richting Zonzeel A16 afgesloten. De weg is naar alle waarschijnlijkheid tot 12.30 uur afgesloten. Het verkeer kan over de vluchtstrook.

4,5 jaar cel voor smokkel 400 kilo cocaïne

BREDA - Een 20-jarige man uit Schiedam is vrijdag veroordeeld tot een celstraf van 4,5 jaar voor drugssmokkel. In de bestelbus van de man werd in december 2016 bijna 400 kilo cocaïne aangetroffen bij de grensovergang Hazeldonk.

Politie dwarsboomt verhuisplannen Bredase krakers; drie aanhoudingen

BREDA/ETTEN-LEUR - De politie heeft donderdag drie krakers aangehouden. Ze werden verwijderd bij het ene kraakpand maar zaten binnen korte tijd in een andere leegstaand woning. "Die hadden ze open gebroken en dat is strafbaar", laat de politie weten.

File richting Antwerpen na ongeval A16 Hazeldonk slinkt (update)

BREDA - Verkeer richting Antwerpen heeft donderdagmiddag een groot deel van de middag hinder ondervonden van de nasleep van een ongeval dat rond 13.00 uur plaatsvond ter hoogte van Shell Hazeldonk. Rond half vier stond er nog drie kilometer.

Outdoor Brabant wil permanente locatie met clubhuis

BREDA -  Paardensportevenement Outdoor Brabant wil een permanente locatie, met eigen clubhuis aan de Prinsenhoeve, waar het evenement al jarenlang plaatsvindt. Die wens heeft de organisatie uitgesproken tijdens een foundersbijeenkomst afgelopen week.

Dode bij ernstig ongeval A58

BREDA/ETTEN-LEUR - Op de A58 bij Etten-Leur is zondag even voor zes uur een ongeval gebeurd. Daarbij kwam een persoon om het leven, meldt de politie. Met de traumahelikopter kwam een arts ter plaatse voor hulp aan het slachtoffer.

Negen verstekelingen in truck met spitskool bij Hazeldonk

BREDA - In een truck bij de grensovergang Hazeldonk in Breda zijn negen verstekelingen aangetroffen. Het gaat om zeven Iraakse koerden en twee Afghaanse mannen, die waarschijnlijk in Frankrijk in de truck zijn geklommen.

Plan voor kilometerslange wal van zonnepanelen langs A58

BREDA - De A58 zou moeten worden omgevormd tot een energieneutrale snelweg of een weg die zelfs energie oplevert. Dat zou kunnen door langs de snelweg, die straks over een flink stuk wordt verbreed, zonnepanelen als geluidswallen te gebruiken.

Pagina's