menu

Brabantpark

Kruispunt Hoogeind - St. Ignatiusstraat krijgt rotonde

BREDA - De kruising St. Ignatiusstraat - Hoogeind krijgt een rotonde. Dat heeft de raadscommissie ruimte dinsdag besproken. Op dit moment is het kruispunt nog voorzien van verkeerslichten. In 2015 werd als proef bekeken of het kruispunt ook veilig was zonder stoplichten.

Nieuw: Geboorte aangeven in Amphia

BREDA - Kersverse ouders kunnen sinds donderdag hun nieuwgeboren kind aangeven in het Amphia. Eerder was aangeven van geboorte alleen mogelijk door naar het Amphia te gaan.

In de pedalen op 'berg' Amphia

BREDA - Klimmen met je fiets in Breda? Verder dan een viaduct kom je niet zou je zeggen. Maar dan heb je het mis. Want zaterdag konden fanatieke fietsers hun hart ophalen bij de nieuwe parkeergarage van het Amphia.

Verwarde man gooit met mes en bijt agent

BRABANTPARK - Een verwarde man heeft woensdagavond een agent gebeten tijdens zijn aanhouding op de Hertog Janlaan. "Hij is met gepast geweld door agenten gearresteerd", aldus de politie.

Toch geen samenwerking NHTV en onderzoeker Stapel

BREDA - Diederik Stapel gaat toch niet aan de slag voor NHTV in Breda. De gewezen onderzoeker zou op basis van een consultancy-contract bij NHTV beleidswerkzaamheden gaan verrichten bij de stafafdeling Strategy, Education and Research.

Pagina's