menu

Brabantpark

Bestuurder onder invloed scheldt agent uit

BRABANTPARK - Een 31-jarige Bredanaar is aangehouden in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden  voor rijden onder invloed. De verdachte verzette zich en beledigde de agent. Aan het bureau weigerde hij bovendien mee te werken aan een bloedproef. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Amphia: ‘Alleen veilige eieren op menu’

BREDA - In het Amphia Ziekenhuis zijn geen eieren in omloop met een te hoog gehalte fipronil. Dat geeft de woordvoerder van het ziekenhuis desgevraagd aan.

Breda maakt ruimte voor hoogwaardig openbaar vervoer

BREDA - Studenten van Avans én bezoekers van het Amphia moeten na de zomer sneller bij hun bestemming zijn. De gemeente is bezig met uitbreiding van de HOV-verbinding  via de Claudius Prinsenlaan.

Botulisme in vijver Brabantpark

BREDA - In de vijver in Brabantpark is botulisme aangetroffen. Dat meldt het Waterschap Brabantse Delta.

Zo fiets je door fietsstraat Heusdenhoutsestraat (video)

BREDA - De Heusdenhoutsestraat is omgevormd tot de derde fietsstraat van Breda. De werkzaamheden aan de herinrichting zijn iets meer dan een week geleden afgerond. Fietsers hebben nu voorrang op de rijbaan, die gescheiden is door een licht verhoogde middengeleider. De reacties?

Microbiologisch laboratorium Amphia gaat op in Microvida

BREDA - De laboratoria voor microbiologie van het Bravis ziekenhuis, het Amphia ziekenhuis en ZorgSaam (Terneuzen) bundelen sinds 1 juli hun krachten. De laboratoria gaan samen verder onder de noemer Microvida.  

Gastcollege fantasy en Harry Potter kunstenares Anne Stokes

BREDA - De Britse kunstenares Anne Stokes is van 10 tot en met 12 juni in Breda. Op maandag geeft ze een gastcollege aan NHTV, op zaterdag en zondag is zij bij Friends2holdon, Baliëndijk 6, Breda en ontvangt zij bewonderaars van haar werk.

Pagina's