menu

Brabantpark

Microbiologisch laboratorium Amphia gaat op in Microvida

BREDA - De laboratoria voor microbiologie van het Bravis ziekenhuis, het Amphia ziekenhuis en ZorgSaam (Terneuzen) bundelen sinds 1 juli hun krachten. De laboratoria gaan samen verder onder de noemer Microvida.  

Gastcollege fantasy en Harry Potter kunstenares Anne Stokes

BREDA - De Britse kunstenares Anne Stokes is van 10 tot en met 12 juni in Breda. Op maandag geeft ze een gastcollege aan NHTV, op zaterdag en zondag is zij bij Friends2holdon, Baliëndijk 6, Breda en ontvangt zij bewonderaars van haar werk.

Verwarde man met baby opgepakt in Oosterhout

BREDA - De politie is maandagmiddag enige tijd op zoek geweest naar een verwarde man die in Breda een baby had meegenomen. Man en baby zijn inmiddels teruggevonden in Oosterhout.

62 sociale huurappartementen aan Nieuwe Inslag

BREDA - Woningcorporatie WonenBreburg start in mei met de bouw van twee appartementencomplexen aan de Nieuwe Inslag. De eerste huurders moeten in het derde kwartaal van 2018 de sleutel krijgen.

Vlammenzee bij brandje Leeuwenhof (video)

BREDA - Een uitslaande brand in de nacht van zondag op maandag bij een bijgebouw aan de Leeuwenhof. De brandweer werd iets na 03.15 uur in de nacht opgeroepen. Het zou gaan om een gasfles die zou zijn ontbrand.

Innovatieprijs NHTV voor CO2-rekentool

BREDA/MADRID - NHTV en reisbrancheorganisatie ANVR hebben in Madrid de UNWTO award in ontvangst mogen nemen van de Verenigde Naties.

Pagina's