menu

Boeimeer

Eerste hand gelegd aan natuurtuin Devi

BREDA - Leden van Lions Quatro hebben zaterdag de tuin van stichting Devi opgeruimd. Dit is nodig om de tuin op een later moment om te kunnen toveren in een natuurlijke speelplek waar kinderen mét en kinderen zónder beperking kunnen samenspelen.

Twaalf autoinbraken in Breda; Volkswagens doelwit dieven

BOEIMEER - Bij in elk geval twaalf auto's is de afgelopen twee nachten het audio-navigatiesysteem uit de auto gestolen. De autoinbraken vonden plaats in de bijna alle delen van Breda. Het gaat met name om inbraken in Volkswagens.

Stap voor stap als steun voor Thijs

Witte de Withweg, 19.00 uur. Op straat staat een groepje mensen in sportkleding. Het zijn hardlopers. Het groepje groeit gestaag. Een jongen ontvangt high fives en een knuffel. Die jongen is Thijs. Want voor hem zijn we hier. Ik, maar ook die misschien wel tweehonderd anderen.

Een nieuwe #RoadToSurgery voor kankerpatiënt Thijs

BREDA - Bredanaar Thijs Kroezen (23) kreeg deze maand te horen dat hij voor de zesde keer onder het mes moet, de vijfde keer vanwege een uitzaaiing van botkanker. De student journalistiek, tevens NAC-verslaggever voor BredaVandaag, sport dagelijks in de aanloop onder de noemer #RoadToSurgery.

31 keer door rood op kruising Graaf Engelbrechtlaan

BREDA - Bij een politiecontrole op de kruising van de Graaf Engelbertlaan, Johan Willem Frisolaan en de Baronielaan zijn dinsdag 39 bekeuringen uitgeschreven, waarvan 31 voor het negeren van het rode licht.

'Eerste opvang verwarde personen bij Amphia Langendijk'

BREDA - Amphia Langendijk krijgt waarschijnlijk per 1 januari een zogenoemde Spoedeisende Psychiatrische Onderzoeksruimte (SPOR) waar verwarde personen opgevangen kunnen worden. Het gaat om pilot van drie maanden die nog eens met zes maanden kan worden verlengd.

Norovirus bij Thebe Aeneas

BREDA - Bij zorgcentrum Thebe Aeneas is deze week bij twee personen het Noro-virus geconstateerd. Dat bevestigt een woordvoerder van Thebe. De twee bewoners zijn weer beter verklaard.

Pagina's