menu

Blauwe Kei

Burgemeester sluit woning in Blauwe Kei vanwege drugs

BLAUWE KEI - De burgemeester heeft maandag 6 februari een huurwoning aan de Klitstert in Breda voor drie maanden gesloten.

De sluiting is een gevolg van een politiecontrole waarbij ongeoorloofde hoeveelheden soft- en harddrugs zijn aangetroffen.

Een gezegend Hubke tegen hondsdolheid (foto's)

BREDA - Om zeven uur deze ochtend staat pastoor Lars Peetam bij bakkerij Bakkerij van der Kleij in de Gaffelstraat. De bakker en het winkelpersoneel staan ook klaar. Het is toch een officieel momentje: de Hubkes worden ingezegend, zoals elk jaar op 3 november.

Minderjarigen betasten vrouw onzedelijk

BLAUWE KEI - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in de wijk Blauwe Kei twee jongen van 15 en 17 jaar aangehouden.

2000 man zien contouren nieuw NAC bij Baronie

BREDA - NAC heeft zaterdagavond stadsgenoot Baronie verslagen met 0-3. Op sportpark de Blauwe Kei zagen 2000 man hoe nieuwkomer Fisayo Adarabioyo zijn eerste doelpunt maakte in het geel-zwart. De overige treffers kwamen op naam van Jeff Stans en Cyriel Dessers.

'Verbindingswedstrijd' bewoners AZC tegen Baronie

BREDA - Baronie heeft donderdag 12 mei asielzoekers van azc Breda uitgenodigd voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen de voetbalclub. Het doel van de wedstrijd is om op een positieve en sportieve manier culturen samen te brengen.

35-jarige man bedreigt personeel Amphia Molengracht met dood

BREDA – Een 35-jarige man uit Breda is maandagavond gearresteerd nadat hij medewerkers van het ziekenhuis Amphia Molengracht met de dood had bedreigd. Zelf beweert hij stomdronken te zijn geweest en zich vrijwel niets meer van de actie te herinneren.

Breda steekt twee miljoen in accommodaties amateurclubs

BREDA - Breda investeert dit en komend jaar in totaal ruim twee miljoen euro in het verbeteren van vier sportaccommodaties in Breda. Voor de betrokken verenigingen moeten de aanpassingen - in veel gevallen kunstgrasvelden - zorgen voor een vergroting van de capaciteit.

‘Zonnepaneel- en LED-subsidie’ voor Bredase sportverenigingen

BREDA - Zonnepanelen op het dak van de kantine of kleedkamer en LED-verlichting in de lichtmasten? Het kan met ondersteuning van de gemeente Breda. Dat blijkt uit de presentatie van de nieuwe subsidieregels voor incidentele subsidies van de gemeente Breda.

Pagina's