menu

Belcrum

Partyboot is terug aan Markkade Breda

BREDA – Partyboot Le Formidable is terug in Breda. Sinds enkele dagen ligt het schip weer aangemeerd aan de Markkade, schuin tegenover Belcrum Beach. 

Dat is volgens mij wat ik had moeten zeggen toen de vriendelijke mevrouw achter de kassa me vroeg of ik nog moestuintjes wilde hebben. Maar ja, jonge groene sprietjes op de vensterbank zijn ook wel gezellig in het voorjaar, toch?

De skyline van Breda verandert voorgoed (foto’s)

BREDA - De nieuwe skyline van Breda krijgt vorm. Op de hoek van de Stationslaan en de Belcrumweg torent het nieuwe gerechtsgebouw al hoog boven de aanpalende gebouwen uit.

Files na ongeval rondweg ‘signaal overbelast netwerk’

BREDA - De noordelijke rondweg stond donderdagochtend lange tijd vast van de A27 tot aan de A16. Ook de wegen naar de rondweg toe liepen daardoor vast. Oorzaak? Een ongeval op de kruising Konijnenberg - Nieuwe Kadijk.

Soms zit de dunne scheidslijn tussen vriendschap met de buren en elkaars privacy respecteren me wel eens in de weg. Helemaal nu door de introductie van netwerken als BuurtApp en Nextdoor bijna alles bespreekbaar is geworden.

DJ Centre mogelijk in Electron Belcrumweg

BREDA - House of DJ’s gaat een plan ontwikkelen voor een DJ Centre in het pand dat Electron achterlaat aan de Belcrumweg. Initiatiefnemer Arnold van der Leden denkt dat een dergelijke centrum binnen een half jaar gerealiseerd kan worden.

Heel de Belcrum krijgt vergunningparkeren

BELCRUM - Het vergunningparkeren wordt uitgebreid naar heel de Belcrum en het Edisonplein in Linie. Dat stelt het college voor aan de commissie ruimte. Daarnaast willen de bestuurders de parkeerduur in Drie Hoefijzers Zuid uitbreiden naar maximaal 3 uur.

Pagina's