menu

Belcrum

Deze witte deken heb je gemist als je lag te slapen (foto's)

BELCRUM - Wie deze vrijdagochtend naar buiten stapt, ziet hoogstens de overblijfselen van een flink pak sneeuw, omgevormd tot natte kledder. Hier en daar ligt nog wat sneeuw op auto's, maar echt mooi is het allemaal niet meer op de meeste plaatsen.

De Mus begint 2017 met thema Drijfveren

BELCRUM - De eerste editie van het nieuwe jaar bij De Mus gaat donderdag 5 januari van start met het thema drijfveren.

De Mus biedt een podium aan vrije, creatieve ‘vogels’. Artiesten uit diverse disciplines vertellen in een gezellige, ontspannen huiskamersetting over hun werk.

Afronding objectiveringsfase voormalig CSM-terrein begonnen

BREDA - De resultaten van de verkenning van de ontwikkelingsmogelijkheden van het Corbion-terrein (voormalig CSM-terrein) kunnen naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017 worden besproken met de raadscommissie Ruimte.

COLUMN - Meer dan een miljoen mensen in Nederland is afhankelijk van pillen om het geestelijke welzijn in evenwicht te houden. Maar mijn Prozac zit niet in een doordrukstrip in een klein kartonnen doosje. Mijn antidepressivum is te koop bij elke supermarkt en bij ieder tankstation.

Brand de Faam onder controle; brandweer nog uren bezig

BREDA - De brandweer heeft de brand bij het Paintballcentrum aan de Liniestraat onder controle. Dat meldt de Veiligheidsregio donderdagmiddag even na half twee. De brandweer sloopt de zijwand van het pand om op die manier beter bij het vuur de komen.  

Breda kondigt sloop deel Klavers Jansen terrein aan

BREDA - De gemeente Breda heeft sloopplannen aangekondigd voor enkele panden op het Klavers Jansen-terrein in de Belcrum. De sloop gaat kort na 1 januari beginnen met onder meer een aantal oude woonhuizen en twee hallen aan de Minister Kanstraat.

Pagina's