menu

Belcrum

Culturele sector Belcrum viert samen start seizoen

BREDA - De creatieve sector van Breda slaat de handen ineen. Van 8 tot en met 10 september slaan tientallen jonge makers en festivalorganisatoren de handen in een voor de start van het nieuwe culturele seizoen.

Grootste Nederlandse skateboardevent ooit naar Pier15 in Breda

BELCRUM - Het NK Skateboarden 2017 vindt dit jaar plaats bij Pier15 Skatepark in Breda. Dit nationale kampioenschap staat op het programa van 29 september t/m 1 oktober 2017 en wordt georganiseerd door Pier15 in samenwerking met Skateboard Federatie Nederland.

80 kinderen timmeren aan hun droomhuis

BELCRUM - Treinreizigers die deze dinsdag aan de Belcrumzijde uitstapten, dachten dat de bouwvak voorbij was. Het geluid van hamers echode over de Stationslaan. Het geklop kwam van 80 kinderen die bouwen aan hun droomwoning.

Voetenbadje van grind om leven historische tamme kastanje Crogtdijk te rekken

BREDA - Een voetenbadje van grind, verse vulling, stammetjes bijgepunt, brandnetels gesnoeid en een stimulerend zaagsnede. De gemeente Breda doet er alles aan om het leven van de historische tamme kastanje op de hoek Terheijdenseweg- Nieuwe Kadijk zo lang mogelijk te rekken.

Biertjes proeven bij B-Fest op Belcrum Beach (foto's)

BELCRUM - Bier, Baarden, Burgers, Bands in Breda: Dat is B-Fest. Zaterdag tussen 14.00 en 23.00 uur was Belcrum Beach het toneel voor de derde editie van dit smaakvolle festival van Brouwerij Bliksem en Smaaker.

Even heel veel regen (video)

BREDA - Even werd het heel donker, begon het flink te waaien én… begon het te regenen. Misschien vijf minuten lang.

Nieuw Live Art Festival duikt in loodsen KlaversJansen

BREDA - Breda is een nieuw festival rijker: LA Breda, wat staat voor Live Art Festival Breda. Het festoval staat gepland voor 8, 9 en 10 september in en rondom het gebied KlaversJansen in Belcrum.

Snuffelend op 45 toeren over station Breda

BELCRUM -  Snuffelen door bakken lp's pof maxisingles of even dj'en met 'ouderwets' vinyl. Dat kon zondag tijdens de eerste editie van Vinyl & For Real- Platform voor platenbazen en podiumbeesten.

Pagina's