menu

Belcrum

Fietser zwaargewond na aanrijding met motor op Crogtdijk

BREDA - Op de kruising van de Terheijdenseweg en de Crogtdijk is maandagochtend rond 06.30 uur een fietser door een motor aangereden. De man op de fiets is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Drugsdealer (19) met cocaïne en heroïne opgepakt in Belcrum

BELCRUM - Tijdens een speciale actie tegen drugs van het politieteam Markdal op dinsdag 14 februari is een drugsdealer aangehouden. De dealer had 20 ponypacks met cocaïne, 21 bolletjes cocaïne en 31 bolletjes heroïne bij zich.

Electron met nieuwe koers van Belcrum naar Liniekwartier

BELCRUM/LINIEKWARTIER - Stichting Electron verhuist per 1 april vanuit het pand aan de Speelhuislaan/Belcrumweg naar de Liniestraat. Een keuze waar Electron al langer mee bezig was, vertelt artistiek leider Esther van Rosmalen.

Tientallen wielrenners WV Breda tonen trots hun tenue

BREDA - Wielrenners, veldrijders, mountainbikers, ID-renners, handbikers en skeeleraar van WV Breda hebben zich vrijdagavond gepresenteerd aan belangstellenden en vrienden en familie tijdens de Ploegenpresentatie van WV Breda in Podium Bloos.

Eerste tip binnen over diefstal Radius College

BREDA/HOGE VUCHT - De politie heeft na de uitzending van Bureau Brabant een eerste tip gekregen over de diefstal bij het Radius College aan de Terheijdenseweg. Daar werden op vrijdag 2 september 2016 onder meer computers gestolen.

Kim en Ika winnen Gouden Thermometer Festival 39Graden

BREDA - De Gouden Thermometer, de prijs voor de meest in het oog springende voorstelling, is dit weekend uitgereikt tijdens Festival 39Graden. Het duo Kim en Ika is er met de prijs vandoor gegaan.

Jongeren maken theatervoorstelling in 48 uur

BREDA - In een nieuw project van theaterhuis LARF! sluiten vier Nederlandse en vier Belgische jonge theatermakers zich voor 48 uur lang op. Tijdens Festival 39Graden zetten zij op basis van actuele nieuwsberichten een nieuwe voorstelling in elkaar. Dit proces is live mee te maken.

Overleg Breda over Backer & Rueb, sloop lastig te voorkomen

BELCRUM - De gemeente Breda is in gesprek met de eigenaar en de initiatiefnemer voor nieuwe plannen voor de Backer en Ruebhallen aan de rand van de belcrum. Dat meldt het college in antwoord op vragen van D66, GroenLinks en CDA.

Pagina's