menu

Bavel

Stappen tot 06.00 uur met oud en nieuw

BREDA - Net als andere jaren mag de horeca langer open blijven met oud en nieuw. De burgemeester heeft besloten dat alle horeca in Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout tot 06.00 uur open mag zijn.

Voetbalveld

Kunstgrasvoetbal voor sportpark De Roosberg

BAVEL - Sportpark De Roosberg in Bavel wordt vanaf 2017 heringericht. Daarbij worden zes tennisbanen omgebouwd, zodat ze bruikbaar zijn in alle weersomstandigheden.

Dronken automobilist slaat vrouw bij thuiskomst

BREDA/BAVEL - Een 45-jarige man uit Bavel is vrijdag rond 08.25 uur in zijn woning door de politie aangehouden op de verdenking van huiselijk geweld. Hij zou zijn 36-jarige vrouw mishandeld en bedreigd hebben. Twee uur eerder was hij door de politie op de St.

Breda’97: Toekomst dorpskermissen onzeker

BREDA - Breda’97 vreest dat de kermissen in dorpen en wijken van Breda het zwaar gaan krijgen. Dat geeft raadscommissielid Peter Vissers van de partij aan. Hij heeft het college om uitleg gevraagd over de beslissing om de dorpskermissen niet meer te ondersteunen.

Vrouw raakt zwaar gewond bij verkeersongeval snelweg Bavel

BAVEL - Een automobiliste (55) uit Utrecht is dinsdagmiddag rond tien over half drie ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A27. Ze werd van achteren aangereden door een vrachtwagenchauffeur. Het ongeval leidde tot flinke filevorming.

Vijftienduizend euro voor slimste idee A58 Breda-Tilburg

BREDA - Hoe richt je de A58 tussen Breda en Tilburg zo in dat de doorstroming van het verkeer beter wordt en de bereikbaarheid van beide steden verbetert? Degene die op die vragen het slimste antwoord heeft, kan vijftienduizend euro verdienen.

Pagina's