menu

Bavel

Man ernstig gewond in gezicht na ongeval met barbecue in Bavel

BAVEL - Een man is zaterdagavond ernstig gewond geraakt aan zijn gezicht tijdens het barbecueën aan het Vossenlaar in Bavel. Hij is met brandwonden in zijn gezicht afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk. 

A27 zaterdag tijdelijk gestremd door ongeval met letsel

BREDA/BAVEL - De A27, ter hoogte van Breda en Bavel, was zaterdag 7 april, in de rijrichting Eindhoven, korte tijd gestremd. Dit kwam door een verkeersongeval, waarbij een automobilist gewond raakte. 

Drukbezochte en zonnige editie Taptoe op Breepark

BREDA - Het centrale plein in Breepark was zaterdagmiddag het podium voor Taptoe. 250 muzikanten van vijf orkesten lieten in diverse showoptredens zien waarom zij tot de top behoren. 

Breda krijgt nieuwe zakelijke beurs op Breepark

BREDA - Na jaren van afwezigheid krijgt Breda weer een zakelijke beurs. Op Breepark staat voor 28 en 29 november Businessdagen West-Brabant gepland. “Waar Contacta stopt, willen wij verder gaan”, aldus Martijn van der Haar van organisator ZPRESS Media Group.

Drie aanhoudingen en beslag op 82.000 euro cash in witwasonderzoek

BREDA/BAVEL - De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst heeft maandagavond drie verdachten aangehouden in een strafrechtelijk onderzoek naar witwassen. Samen met de politie doorzocht de belastingdienst drie woningen in Nieuwkuijk, Tilburg en Bavel.

Auto rijdt tegen gevel woning in Bavel (foto's)

BAVEL - Maandagmiddag is er een auto achteruit tegen een gevel van een woning gereden in de Gravin van Leeuwensteinstraat in Bavel.

De woning is hierdoor ontzet geraakt. De schade wordt geïnventariseerd. Er is niemand gewond geraakt.

Grote zorgen wijkraden Ulvenhout en Bavel over verbreding A58

ULVENOUT/BAVEL - De wijkraden van Bavel en Ulvenhout trekken bij de Bredase gemeenteraadsfracties aan de bel over de verbreding van de A58. Zij vrezen de negatieve gevolgen voor de leefbaarheid in de dorpen en denken dat Rijkswaterstaat daar onvoldoende rekening mee houdt.

Pagina's