menu

Bavel

Drie aanhoudingen en beslag op 82.000 euro cash in witwasonderzoek

BREDA/BAVEL - De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst heeft maandagavond drie verdachten aangehouden in een strafrechtelijk onderzoek naar witwassen. Samen met de politie doorzocht de belastingdienst drie woningen in Nieuwkuijk, Tilburg en Bavel.

Auto rijdt tegen gevel woning in Bavel (foto's)

BAVEL - Maandagmiddag is er een auto achteruit tegen een gevel van een woning gereden in de Gravin van Leeuwensteinstraat in Bavel.

De woning is hierdoor ontzet geraakt. De schade wordt geïnventariseerd. Er is niemand gewond geraakt.

Grote zorgen wijkraden Ulvenhout en Bavel over verbreding A58

ULVENOUT/BAVEL - De wijkraden van Bavel en Ulvenhout trekken bij de Bredase gemeenteraadsfracties aan de bel over de verbreding van de A58. Zij vrezen de negatieve gevolgen voor de leefbaarheid in de dorpen en denken dat Rijkswaterstaat daar onvoldoende rekening mee houdt.

Bavelse wint ‘Beste Nederlandse Thriller’ bij Thrillzone Award 2017

Nathalie Pagie uit Bavel is de winnaar van de ‘Beste Nederlandse Thriller’. 1.500 lezers stemden online en kozen haar boek ‘Casa Familia’ als favoriete thriller namens de Thrillzone Award 2017. Pagie liet daarmee drie andere genomineerden achter zich.

Bavel te groot: Ons Blad stopt na 62 jaar

BREDA - Het Bavelse weekblad Ons Blad stopt na 62 jaar per 1 januari 2018. “De grootste reden is dat Bavel geografisch veel groter is geworden”, vertelt Corine Verbeek-Klaassen, hoofdredacteur/voorzitter Ons Blad.

Kunstbeurs ART Breda komende drie jaar op Breepark

BREDA - Kunst-, antiek- en designbeurs ART Breda is het met Breepark eens geworden over de komst naar de evenementenhal. Breepark en ART Breda hebben een overeenkomst gesloten voor drie jaar.

Layla (11) uit Bavel scoort met ontwerp designbril

BAVEL - Een ding is zeker. De 11-jarige Layla Gerhards uit Bavel heeft oog voor design. Het winnen van een brilontwerpwedstrijd van het kledingmerk Vingino is daarvan misschien wel het meest overtuigende bewijs. Sinds woensdag ligt haar winnende bril in de winkel.

Trouwbeurs tevreden over eerste editie op Breepark

BREDA- Na tien jaar afwezigheid keerde de ‘Love and Marriage beurs’ afgelopen weekend weer terug naar Breda. Volgens de organisatoren was de eerste editie in de hal op Breepark een groot succes.

‘Bouwen aan randen dorpen voor jongeren en ouderen’

BREDA - Breda zou in de dorpen van Breda uitbreiding aan de randen moeten toestaan en daar niet alleen moeten vasthouden aan zogenoemde inbreidingslocaties. Daarmee zou de kans voor succesvolle Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) projecten aanzienlijk worden vergroot.

Pagina's