menu

Nieuws

Bredase ten einde raad na verlies gouden ketting

Het kettinkje dat Yvette is kwijtgeraakt.
Wijnand Nijs

BREDA - De Bredase Yvette van Nijnatten is ten einde raad. Zondagmiddag is ze het gouden kettinkje verloren dat ze voor haar achttiende verjaardag van haar moeder kreeg.

Ze kwam vanuit het Ginneken richting het centrum. “Ik had het kettinkje afgedaan en in mijn jaszak gestopt. Daarna ben ik bij de Zara en de Albert Heijn geweest. Waarschijnlijk heb ik het met het pakken van mijn telefoon of mijn sleutels meegenomen en verloren.”

Van Nijnatten belde al met de winkels die ze bezocht had en keek op parkeerplaatsen. “Maar niks gevonden. Vanmorgen kwam het besef dat ik hem echt kwijt ben geraakt. Ik werd er misselijk van. Ik kan wel een nieuwe kopen, maar deze ketting heeft een emotionele waarde. Ik kreeg hem van mijn moeder toen zij een tijd ging backpacken en voor mijn 25e heb ik er een gouden Y bij gekregen vanwege mijn afstuderen.”

En nu? “Ik hoop op een eerlijke vinder.” De ketting is ze waarschijnlijk verloren rond een van de winkels of wellicht bij haar woning in de Middellaan in de buurt. De eerlijke vinder kan zich bij haar melden.