menu

Nieuws

Start bouw appartementen Heilig Hartkerk eind 2016 gepland

foto
Van der Sande makelaars
Een impressie van het appartementencomplex
Bredavandaag logo
Hanneke van Bokhoven

BREDA - De bouw van het appartementencomplex dat bij de Heilig Hartkerk komt, start eind 2016. De oplevering staat gepland voor het eerste of tweede kwartaal van 2018.

De verkoop van de 39 woonappartementen bij de monumentale Heilig Hartkerk, start zaterdag 28 november. “Er zijn op dit moment meer dan honderd geïnteresseerden. Ik denk dat het vrij snel gaat met de verkoop”, laat Patrica van de Wijer van Van Der Sande Makelaars weten.

Het ‘Heilig Hart Hof’ bestaat uit vier woonlagen en een parkeerkelder met 126 parkeerplaatsen. De 39 koopappartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen. De prijzen variëren van minimaal 339.500 euro tot circa 685.000 euro. Qua grootte ligt de oppervlakte per woonruimte tussen 104m2 tot 180m2. Elk appartement heeft een balkon of een buitenterras.

In de Heilig Hartkerk zelf komt verder een restaurant, een Health Club, en kantoor- en ontmoetingsruimte voor de buurt. Het nieuwe rondom de Heilig Hartkerk werd eind 2012 voor het eerst gepresenteerd door vastgoedontwikkelaar Dimensie Vier. In 2014 stemde het college van Burgemeester en Wethouders in met dit plan.