menu

Nieuws

Prinsenbekenaar Jeroen Vissers wint YouTube-award

Beeld uit een van de video's
Wijnand Nijs

PRINSENBEEK - Prinsenbekenaar Jeroen Vissers is een van de vijfentwintig Europese winnaars van de YouTube NextUp-competitie. Hij won de award met zijn activiteiten op zijn YouTube-kanaal: Jerome Fitness.

Als prijs krijgt Vissers een week lang training in het verbeteren van zijn video’s. Dat gaat in Londen gebeuren in de ‘Creator Space’ van Youtube. In deze creatieve-omgeving kunnen Vissers en de andere winnaars gebruik maken van professionele apparatuur, zoals editing suites en audiovisuele apparatuur. Daarnaast ontvangt hij een filmuitrusting ter waarde van 4000 euro en daarnaast 3000 euro om te investeren in de kwaliteit van hun video’s.

“We richten ons op jonge creatieven uit de YouTube-community die hun carrière een kickstart willen geven,” aldus Tineke Meijerman, woordvoerder bij YouTube Nederland. Met de competitie wil YouTube de zogenaamde YouTube-partners te stimuleren carrière te maken via het medium.

Jeroen Vissers maakt video’s waarin hij fitness-oefeningen demonstreert en tips geeft over voeding en beweging. Filmpjes van Vissers zijn al vier miljoen keer bekeken. Op zijn kanaal zijn 15.000 fans geabonneerd.