menu

Algemeen

Chaos treinverkeer rondom Breda voorbij (update)

BREDA - De verstoringen van en naar Breda zijn weer voorbij. Alle treinen komen weer opgang. Door een eerdere verstoring reden er tussen Breda en Lage Zwaluwe geen treinen. De NS had stopbussen ingezet tussen Lage Zwaluwe en Breda. De extra reistijd bedroeg meer dan 60 minuten.

Geen treinverkeer tussen Breda en Gilze-Rijen; bussen ingezet

BREDA - Treinreizigers die gebruik willen maken van het traject Breda-Gilze-Rijen moeten deze ochtend tot zeker 10.30 uur rekening houden met een uur vertraging. In verband met de aanrijding met een persoon rijden er geen treinen over dit deel van het traject tussen Breda en Tilburg.

Prins Daan beloont de Grôtste Versierders

BREDA - Prins Daan en zijn gevolg trokken zaterdag door de Bredase straten voor de verkiezingen van de Grôtste Versierder. Welke Bredase voorgevels zijn het best, mooist en origineelst versierd?

Joske pakt alle prijzen Grôtste Mââuwert

BREDA - De beste tonprater van Breda is bekend. Jos den Braber sleepte in Mezz alle prijzen in de wacht bij de verkiezing van de Grôtste Mââuwert van ut Kielegat.

Lezing hoogleraar Baarsma: ‘Slechte voeding bedreigt onze economie’

BREDA - Hoogleraar economie Barbara Baarsma geeft donderdagavond 23 februari een academielezing op De Nassau. Ze gaat in op de drie belangrijkste verkiezingsthema’s die het volgend kabinet moet oppakken. Hoe staat Nederland ervoor op economisch gebied?

Bedrijfsleven, gemeente en onderwijs samen in Platform BV Breda

BREDA - Met de ondertekening van een overeenkomst is Stichting Platform BedrijvenVereniging Breda een feit. De stichting is een samenwerking tussen bedrijfsleven, gemeente en het onderwijs. Doelstelling is het vestigingsklimaat in Breda te versterken

Lot grootste deel 2700 Bredase kastanjes onzeker

BREDA - Hetlot van de 2700 kastanjebomen in de gemeente Breda is onzeker. Het grootste gedeelte van de 2700 kastanjebomen in Breda is aangetast met de kastanjebloedingsziekte. Binnen enkele jaren na constatering van de ziekte gaan de bomen dood.

Pagina's