menu

Algemeen

Even heel veel regen (video)

BREDA - Even werd het heel donker, begon het flink te waaien én… begon het te regenen. Misschien vijf minuten lang.

Brakkenfestival is vertrouwd maar gaat wel met de tijd mee

BREDA –Elk jaar is de eerste week van de zomervakantie voor het Brakkenfestival. Tweehonderd vrijwilligers per dag zorgen voor een geweldige week voor de kinderen, met sport, spel, educatie en creatieve activiteiten.

Red Flames zorgen voor extra Belgendag in Breda

BREDA - Breda had er een Belgendag bij: donderdag speelde het vrouwenelftal van België zijn EK-wedstrijd tegen Noorwegen in Breda. Voor de wedstrijd van de Red Flames, zoals de Rode Duivelinnen genoemd worden, kwamen duizenden Vlaamse fans naar Breda.

Zomerpretpakketten voor Bredase kinderen

BREDA - Het Nationaal Fonds Kinderhulp heeft deze week ook in Breda  ‘Zomerpretpakketten’ uitgedeeld. Wethouder Patrick van Lunteren deelde  bij Sportpark De Lage Kant Noord de eerste pakketten uit.

Enkele tientallen klachten over maden in gft-bakken

BREDA - Bij de gemeente Breda zijn enkele tientallen klachten binnengekomen over maden bij gft-bakken. Het gaat dat om bakken in buurten waar het nieuwe afvalophaalregime al geldt: namelijk één keer in de twee weken.

Breda koopt Koepel niet: 'Risico te groot'

BREDA - Breda gaat niet over tot de aankoop van koepelgevangenis De Boschpoort. De gemeente gaat niet in op het aanbod van het Rijk om de voormalige koepelgevangenis de Boschpoort te kopen. Het Rijksvastgoedbedrijf gaat het complex nu via een openbare verkoopprocedure verkopen.

Pagina's