menu

Algemeen

Verplichte taxipas tijdens carnaval

BREDA - Taxichauffeurs moeten tijdens carnaval in het bezit zijn van een taxipas. Pas dan mogen ze passagiers oppikken bij de taxistandplaatsen. De taxipas is een tijdelijke opvolger van het vignet dat de afgelopen jaren werd gevoerd.

Oud-Bredanaar Aïrto door naar liveshows The Voice of Holland

BREDA - Oud-Bredanaar Aïrto Edmundo is door naar de volgende ronde bij het televisieprogramma 'The Voice of Holland'. Hij stootte vrijdagavond tijdens 'The Knockouts' zijn mede-kandidaat Bram van zijn stoel. 

Dit zijn ze: de carnavalskrakers van 2018

BREDA - Kun je niet wachten tot je weer verkleed, met een biertje in je hand kunt hossen op alle carnavalsmuziek? Nog maar drie weken en dan is het alweer zo ver. Om alvast een beetje in de sfeer te komen hebben wij dé carnavalshits van 2018 uit de regio voor je verzameld.

Spitsuur Bredase boombeheerders komt na de storm

BREDA - Een intensief een-tweetje tussen gemeente en brandweer; alle beschadigde en omgewaaide bomen veilig bergen. Wethouder Boaz Adank bracht donderdag na het hoogtepunt van de storm een werkbezoek aan het gemeentelijke beheer van bomen in Breda.

Raadselachtig ongeval Tramsingel

BREDA - Ter hoogte van de brandweerkazerne bij de Tramsingel heeft ongeval plaatsgevonden. Rond half negen kwam in elk geval een auto haaks op de weg te staan. De oorzaak is onbekend, een auto raakte zwaar beschadigd.  De andere auto lijkt minder schade te hebben opgelopen.

#stormpoolen als alternatief voor de trein naar Breda

BREDA - Door de storm van donderdag belooft de avondspits voor de treinen niet veel goeds. NS geeft aan dat er maar mondjesmaat treinen rijden en geeft het advies aan reizigers om een alternatief te zoeken, meldt RTL Nieuws.

Honderden stormschademeldingen; Ikea Breda en station tijdelijk dicht

BREDA/TETERINGEN - Treinen die niet meer rijden, het station in Breda dat vanwege stormschade is ontruimd. De westerstorm raasde donderdag tussen ongeveer half tien en half twee over Breda. Aan het begin van de middag werd ook  Ikea aan de Woonboulevard getroffen.

Geen treinverkeer vanwege zware storm

BREDA - De zware westerstorm die op dit moment door ons land raast, zorgt ervoor dat al het treinverkeer van NS en Prorail gestaakt is. De storm zorgt voor veel schade aan het spoorwegnet en stations, meldt NS.

NS: Gewijzigde dienstregeling Breda door storm

BREDA - Vanwege de storm rijden er vandaag minder Intercity's tussen Breda en Dordrecht, de HSL richting Rotterdam rijdt niet en de Intercity Direct naar Rotterdam rijdt om via Dordrecht.

Pagina's