menu

Algemeen

Op een hoge bi en in het tweed door Breda (foto's en video)

BREDA - Het is een wonderlijk gezicht in de Boschstraat. Zelfs de ervaren terraszitters bij De Beyerd moeten even met hun ogen knipperen, want tegen over hen, bij Kamu, staat een wel heel apart gezelschap te wachten op het startsignaal van hun fietstocht.

Uitvaart mgr. Ernst maandag in Antoniuskathedraal

BREDA - De uitvaart van mgr. Ernst is maandag 29 mei om 11.00 uur in de H. Antoniuskathedraal aan Sint Janstraat 8 te Breda. Op zondag ligt de oud-bisschop en geboren Bredanaar opgebaard in dezelfde kathedraal en kan afscheid genomen worden.

Antoine Trommelen: genieten op Breda Jazz

BREDA - De trompettist en oud-voorzitter van het Breda Jazz Festival, Antoine Trommelen is dit jaar voor de 39e keer artiest op het festival. Voor hem betekent het vier dagen genieten.

Bloemenpiramides moeten centrum opvrolijken

BREDA - De aanloopgebieden rondom de binnenstad krijgen voor eind mei ongeveer 40 bloemenpiramides. De gestapelde bloemen moeten deze gebieden aantrekkelijker maken.

Breda geniet met volle teugen van jazz

BREDA - Jong en oud komt donderdagmiddag op het Breda Jazz Festival af om te genieten van de jazzmuziek, het mooie weer en de nodige biertjes op het terras. De eerste muziek is gespeeld en het is gezellig druk in de stad.

Pagina's