menu

Algemeen

Knokpartij: Drie leerlingen niet meer welkom op Scala

BREDA – Scala heeft drie leerlingen van school gestuurd naar aanleiding van de vechtpartij waarbij anderhalve week geleden een jongen van dertien in elkaar werd getrapt. Vorige week werd door het Newmancollege een leerling van school gestuurd.

Werk aan Tilburgse stations en sporen hindert treinverkeer

BREDA/TILBURG - Treinreizigers tussen Breda en Tilburg ondervinden in de herfstvakantie tussen 14 en 22 oktober ernstige hinder van werkzaamheden aan het spoor Tilburg en Boxtel en Tilburg en Den Bosch.

Stijn: Reactie Zara Breda op passen vrouwenkleding discriminerend

BREDA - Bredanaar Stijn Koijen kocht vorige week vrijdag dameskleding bij de Zara in Breda. Een medewerkster van de Zara sprak hem aan op het passen en kopen van dameskleding. Stijn voelde zich gediscrimineerd en deed aangifte.

Lutherse kerk eenmalig omgebouwd tot dertig plus club

BREDA - De Lutherse kerk wordt 6 oktober voor de eerste keer omgetoverd tot een uitgaansclub. Op die dag is de kerk ‘Club Luther’, speciaal voor dertigplussers. Club Luther is een voorproefje op de tweede editie van Clubbing.

'Ik ga het dak ontstoppen met een plopper, mag dat?'

BREDA - De hevige regenval van donderdagmiddag en -avond heeft op verschillende plaatsen in Breda voor overlast gezorgd. In de meeste delen van de stad zijn straten onder gelopen omdat de riolering de hevige regenval in korte tijd niet kon verwerken.

Maatregelen Scala tegen betrokkenen vechtpartij

TETERINGEN - Scala heeft maatregelen genomen tegen leerlingen van de school die vorige week betrokken waren bij een vechtpartij na school, waarbij een 13-jarige jongen in elkaar werd geslagen. Dat meldt de school op haar website.

Afvalapp gemeente Breda: 'Hevige sneeuwval'

BREDA - Gebruikers van de afvalapp van de gemeente Breda moesten woensdagmorgen even met hun ogen knipperen. Ze kregen een melding om toch vooral hun afvalbak naar een schone begaanbare plek te rijden aan de openbare weg.

Pagina's