menu

Algemeen

Debat over historische gevels binnenstad

BREDA - Stadssociëteit De Gouden Cirkel houdt maandagavond een debat over historische gevels in de binnenstad. Wethouder Marianne de Bie levert een bijdrage aan het debat.

Bredase Florentine ziet Robinson wel zitten

BREDA - Een maand leven op een onbewoond eiland tussen de ongedierte, zonder eten en de competitite aangaan met andere deelnemers. De Bredase Florentine Ouborg ziet dit wel zitten, zij is één van de honderd deelnemers aan de selectiedagen van Expeditie Robinson.

Verwarring over verkeerssituatie Emerparklaan

BREDA – Onduidelijke bewegwijzering, veel files en zelfs het gevaar van spookrijders. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de veel voorkomende klachten tijdens de werkzaamheden aan de Emerparklaan.

Op bezoek bij misschien wel de beste ijssalon van Nederland

BREDA - Het zijn spannende dagen voor ijsmaker Kees Arends van ijssalon Frezzo aan het Van Coothplein. Vrijdag hoort hij of zijn ijssalon verkozen wordt tot beste van het land. Een kijkje in de keuken van een van de vijf beste ijsmakers van het land.

750 jaar Begijntjes in Breda

BREDA - Het is dit jaar 750 jaar geleden dat in Beda het Begijnhof zijn oorsprong vond. De festiviteiten rond dit jubileum begonnen woensdag, onder meer met de onthulling van plaquette op het Kasteelplein.

Pagina's