menu

Algemeen

Breda plaatst duizend slimme lampen

BREDA - De gemeente Breda heeft maandagmiddag een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Philips om de stad de komende jaren te verduurzamen. Het plan omvat een grootschalige vervanging en verduurzaming van ongeveer 1000 lampen in de openbare ruimte.

Juzt ‘baalt stevig’ van drugs in pand Ignatiusstraat

BREDA - In een pand waarin cliënten van Juzt onder begeleiding wonen is afgelopen vrijdag een grote hoeveelheid drugs gevonden. Daar baalt de zorginstelling stevig van, laat de raad van bestuur in een verklaring weten.

Kettingbotsing op Nieuwe Kadijk in Breda

BREDA - Op de Nieuwe Kadijk in Breda is maandagmiddag een kettingbotsing gebeurd. Hier raakte ook een voertuig van de Marechaussee bij betrokken. Er raakte niemand ernstig gewond.

Eerste stap naar groener Stadserf gezet (update)

CENTRUM - Het is nog niet meteen de nieuwe paradijselijke binnentuin van het stadscentrum, maar het begin is gemaakt. De gemeente Breda heeft deze maandag de eerste plantenbak geplaatst. Daarin komt een meerstammige prunus te staan, met daar omheen wat groene bodembedekkers.

Nieuwe sporthal Princenhage stapje dichterbij

BREDA - Een nieuwe sporthal in Princenhage; daarover gaat de nieuwe gemeenteraad zich straks verder buigen. De eerste organisatorische fundamenten bij de lokale politiek zijn in elk geval gelegd.

Pagina's