menu

Nieuws

PUPS biedt unieke dienst voor elk Bredaas bedrijf

PUPS. Uitkomst voor ondernemers die vaak wat verzenden.
Bredavandaag logo
Advertorial

BREDA - Het is een dienst die nog niet bestaat en die elke ondernemer die geregeld wat te verzenden heeft wekelijks uren aan tijd kan schelen: PUPS. Dat staat voor Pick-Up, Pack & Send en houdt in dat goederen onverpakt worden opgehaald en vervolgens uit naam van de klant worden verzonden.

Ondernemer Stephan Broeders, zelf al jarenlang uitbater van een succesvolle webshop, weet uit ervaring hoeveel tijd gaat zitten in het op de juiste manier verzenden van je producten. “Maar ik ziet het ook bij andere ondernemers. Recentelijk heb ik nog contact gehad met een schoenenwinkel gespecialiseerd in trouwschoenen waarvan de eigenaresse na sluitingstijd nog anderhalf uur bezig was met het inpakken en zelf wegbrengen naar het pakketpunt. Met PUPS hoeft dat dus niet meer.”

Broeders legt uit. “Elke werkdag en indien gewenst op zondag pikken we tussen 17.00 en 19.00 de te verzenden bestellingen op. De klant krijgt magazijnkratten waarin iedere bestelling in een afzonderlijke krat met bijbehorende klantgegevens kan worden aangeboden. Het unieke is dus dat wij alles inpakken en uit naam van de klant verzenden, compleet met een mail naar de klant inclusief trackingcode.”                    

PUPS richt zich op Breda. “Omdat er in Breda al voldoende bedrijven zijn voor wie onze dienst een uitkomst is. Zo hoeven ze zelf geen verpakkings -en beschermingsmaterialen en verschillende formaten verzenddozen op voorraad te hebben. Daarnaast houden de ondernemers meer tijd over voor ondernemen.”

Als verzender is PUPS daarnaast het aanspreekpunt voor de ontvanger. Doordat voor alle formaten pakketten verpakkingen en beschermingsmateriaal aanwezig is, is de kans op beschadigingen ook kleiner, geeft Broeders aan. “Een ander voordeel is dat de klant een keer per maand een factuur krijgt voor de verzonden pakketten. En ondanks alle extra service blijft is de prijs die wij rekenen per verzending concurrerend.”

Voor klanten die willen profiteren van verzending tot 23.00 uur ‘s avonds heeft PUPS nog een andere dienst. “Dan verzorgen wij het volledige fulfilment voor een bedrijf, dus inclusief voorraadbeheer van de te verzenden producten. Ideaal voor een webshop met veel dagelijkse orders van dezelfde producten.”

Profiteer nu van PUPS tegen een zeer laag instaptarief tijdens een proefperiode van drie maanden. Belangstelling? Neem contact op met Stephan Broeders via 06-12 14 07 11. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook op info@pupsnl.nl

Meer info

                    

                

            

        

 

                    

                

            

        

 

Wijk
Emer