menu

Nieuws

Vengaboys, Mental Theo, Jody Bernal en meer op Drop The 90’s indoor

foto
Drop The 90's
Feest der herkenning.
Bredavandaag logo
Advertorial

(advertorial) - Het is hét feest der herkenning: Drop The 90’s. De derde indoor editie staat voor zaterdag 8 april op de agenda. “Met zoals altijd een reeks van artiesten die die zaal vullen met hits uit hun gloriejaren”, vertelt Stijn de Vaan van de organisatie van Drop the 90’s.

In het Racketcentrum Breda aan de Terheijdenseweg kun je van 19.00 uur tot 02.00 uur uit je dak gaan met DJ’s als Mental Theo, Critical Mass en Nakatomi, die zorgen voor de beste happy hardcore hits. “Maar ook Def Rhyms, de Vengaboys en Jody Bernal zorgen ervoor dat het dak eraf gaat met meezingers die nog steeds in je hoofd blijken te zitten.

“Daarnaast hebben we Feestcafé van Dr. Dre voor de R&B Throwback en Jeckll & Hyde weten te strikken en completeert het Drop the 90’s DJ Team de line-up”, aldus de enthousiaste organisator.

Tickets kosten €19,50 exclusief fee en zijn verkrijgbaar via www.dropthe90s.nl/tickets en in de Primera winkels. “Wees er snel bij, want vorige edities waren allemaal uitverkocht. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!”