menu

Nieuws

Bredase ASTA specialist in af- en ombouwen kantoorpanden

Bredavandaag logo
Advertorial

(advertorial) - Een casco kantoor ombouwen of een bestaand pand upgraden naar eisen van deze tijd of een nieuwe gebruiker. Het is voor ASTA bv uit Breda dagelijkse kost. Het bedrijf werkt inmiddels over de hele wereld, maar ook in Breda.

Allard Snels Totaal Afbouw. Daar staat ASTA van oorsprong voor. Begonnen als kleine zelfstandige is Snels inmiddels spin in het web als het gaat om afbouw. “We zorgen dat een klant alleen met ons zaken hoeft te doen”, vertelt Allard. “Noem het ontzorgen.”

ASTA levert systeemplafonds en -wanden, inclusief verlichting en met de juiste akoestische waarden. “We maken een licht- en waar nodig een geluidsplan en zorgen in overleg met de klant voor de juiste inrichting”, licht de ondernemer toe. “Behalve het feitelijke aanleggen van de elektriciteit, doen we alles. Tot kantoormeubels aan toe.”

Voor grote bedrijven als de NAM en DOW verzorgde het Bredase bedrijf al inrichting van units. “Maar ook in België, Duitsland en zelfs Qatar hebben we klussen gedaan”, vertelt Allard. Daarbij gaat het om panden of units van enkele tientallen vierkante meters tot vele duizenden meters oppervlakte.

ASTA biedt echt een totaaloplossing, benadrukt Allard. En dat werkt. “We merken dat klanten het fijn vinden dat ze maar een aanspreekpunt hebben. Zelf zijn ze aannemer, maar ze werken met maar een afbouwer. Wij zorgen dat iedereen samenwerkt en zorgen voor het projectmanagement.”

Ondanks de grote klussen die het aan kan, is ASTA een overzichtelijk bedrijf. “Daardoor hebben we korte lijntjes, we weten precies van elkaar wat we doen. Dat voorkomt misverstanden”, geeft hij aan. “Er zijn bij ons geen stoorzenders op de lijn en we zijn flexibel.”

Bovendien helpt het dat Allard Snels zelf de fijne kneepjes kent. “Ik heb zelf jarenlang ook het montagewerk gedaan. Dat praat makkelijk richting zowel de klant als de ZZP’ers met wie wij weer samenwerken.” Met hen is het sowieso goed schakelen. “Veel van de mensen met wie we werken hebben we zelf opgeleid. Die weten wat we willen en wat klanten verwachten.”

Hij houdt ook zelf vinger aan de pols bij de start van van het project en uiteraard ook tijdens de bouw en bij de oplevering.

Zelf een kantoor, school of zorginstelling die opnieuw moet worden ingericht? Of plannen voor casco units? Informeer hoe ASTA bv uw afbouw- en inrichtingsklus zorgeloos kan uitvoeren.

Meer info via www.asta-breda.nl