menu

Nieuws

Unieke ‘battles’ tijdens Members of Hardstyle bij de Asterd

Een eerdere editie van Members of Hardstyle.
Bredavandaag logo
Advertorial

(advertorial) - Net als afgelopen jaren staat de top van de hardstylewereld klaar om zaterdag 15 oktober een feestje te bouwen in een speciaal gebouwde feestlocatie bij de Asterdplas.

Tussen 12.00 uur ‘s middags en 23.00 uur ‘s avonds komt een keur aan namen voorbij voor hét hardstylefeestje van het jaar. “Het is echt een feest voor liefhebbers”, weet Stijn de Vaan van Eye4Dance.

En die liefhebbers kunnen dit jaar liefst elf uur lang genieten van bonkende beats. B-front, Ran-d, Frequencerz, Max Enforcer, Audiotricz, Deetox, Rebourne, Adrenalize, Rebelion, Bass Chaserz, Sound Rush, Phuture Noize, Main Concern, Unresolved, Sephyx, Jnxd en Mc Villain vormen de line-up.

“Er zitten aardig wat unieke ‘battles’ tussen”, vertelt een enthousiaste De Vaan. “Dat wil zeggen dat artiesten samen draaien die dat normaal nooit doen. “Zo komen Unresolved, Main Concern en Rebelion samen in de ‘ring’, en nemen Phuture Noize en B-Front het tegen elkaar op. Ook Rebourne en Adrenaline gaat de strijd met elkaar aan, net als Frequencerz en Ran-D."

Het feestje kent meer bijzondere ingrediënten. “Max Enforcer doet een throwback hour en komt met een ode aan de oude klappers”, onthult De Vaan. “Denk hardstyle zoals die ooit was bedoeld.”

Boek nu je tickets