menu

Advertorial

Examen en straks geslaagd? Laat je feliciteren door Ronnie Flex

(advertorial) -  Nog aan het twijfelen over wat je moet gaan doen nadat je dadelijk geslaagd bent voor je examens? Ronnie Flex biedt hulp in de keuzestress. De populaire rapper helpt via Instagram eindexamenkandidaten bij het maken van hun keuze na de middelbare school.

Jörgen Raymann met unieke ‘Comedy-Dinnershow’ naar De Avenue

(advertorial) - Stand-up comedian Jörgen Raymann komt 1 juni voor een unieke Comedy-Dinnershow naar De Avenue in Breda. Raymann, de laatste weken als zanger schitterend in het RTL4-programma It Takes Two, neemt een drie collega-comedians mee naar Breda voor een avondvullend programma.

Elk jaar 5 miljoen Spaanstaligen erbij

(advertorial) - Het Spaanse Instituto Cervantes heeft zijn jaarlijks rapport over de Spaanse taal gepubliceerd: El español en el mundo 2017. Hieruit blijkt dat er meer dan 572 miljoen mensen Spaans spreken, inclusief 477 miljoen moedertaalsprekers, wat 5 miljoen meer is dan in het vorige jaar.

STRND: Al vijf jaar verrassend als evenementenlocatie

BREDA - STRND. Uit te spreken als strand. Het is de krachtige nieuwe naam van wat tot voor kort Strand Binnen heette. Een naam die past bij de evenementenlocatie in de voormalige werkplaats van de Renaultgarage aan de rand van het Bredase centrum.

Hoeveel heb jij straks nodig voor de aankoop van een eigen huis?

(advertorial) - Vier op de tien Nederlanders wonen in een huurwoning. Een huurwoning kan in sommige gevallen gunstig zijn, omdat het je bijvoorbeeld flexibiliteit biedt of omdat je recht hebt op een huurtoeslag. Maar de samenleving verandert. De overheid trekt zich terug.

Het lekkerste boerderijwinkeltje van Breda

(advertorial) - Hou je van koken met pure en verse producten en zonder toevoegingen? En hecht je waarde aan een verkoper die precies weet waar zijn waar vandaan komt en wie de boer is achter het product? Dan is FAIM precies wat voor jou.

Indumij Occasion Center Breda Tweede Paasdag geopend

(advertorial) - Kun je beter een jong gebruikte auto of een nieuwe auto kopen? Veel mensen twijfelen over deze keuze. "Wij hebben een aantal belangrijke aspecten onderzocht en geven deskundig en onafhankelijk advies."

27 nieuwbouwwoningen in Teteringen

(advertorial) - Teteringen krijgt 27 nieuwe woningen in het project Thuis in Teteringen. Voor de woningen in de Bouverijen zijn de eerste schetsen al gemaakt, maar de aankomende weken kunnen belangstellenden zelf hun wensen doorgeven en daarmee meedenken over  hun woning.

Pagina's