menu

Nassau-Wallon

Marketingbureau uit Breda de beste van Nederland?

(advertorial) - Niet één, niet twee, maar acht (!) nominaties heeft online marketing bureau Fingerspitz uit Breda afgelopen maandag ontvangen voor de Dutch Search Awards. Deze awards worden gezien als dé prijzen in de online marketing industrie.

GHB-rijder aangehouden op Slingerweg

BREDA - Een 35-jarige man uit Rucphen is vrijdag op de Slingerweg in Breda aangehouden omdat hij vermoedelijk onder invloed van drugs reed. Dat meldt de politie zaterdagmiddag.

Nieuwe eigenaar voor AV-huis en Pakhuis

BREDA - Ontwikkelend belegger Kadans Science Partner heeft het AV-huis en Pakhuis gekocht op de TripleO campus in Breda. 

Snelgroeiend Fingerspitz benoemd tot FD Gazelle

BREDA - Het snelgroeiende digital marketing bureau Fingerspitz uit Breda is door het FD beloond met de titel FD Gazelle. Het bedrijf dingt op 24 november mee naar de titel Gouden Gazelle in de categorie ‘klein’.

Nieuwe huurder voor laatste restant Bredase verdedigingswerken

BREDA - Stichting Katholiek Onderwijs INOS wordt de nieuwe huurder van Lunet B. Daarmee heeft eigenaar Stadsherstel Breda na een lange zoektocht een nieuwe ‘bewoner’ gevonden voor het pand, dat een deel van de laatste restanten van de beroemde Bredase verdedigingswerken omvat.

SP: ‘Woonwijk meest logische invulling CSM-terrein’

BREDA - De Bredase SP-fractie denkt dat het CSM-terrein het meest geschikt is als woonwijk. Daar zouden duizend woningen gebouwd kunnen worden. Dat blijkt uit een bespreeknotitie die de SP heeft opgesteld.

Bredanaar beroofd van laptop op Slingerweg

BREDA - Een 47-jarige Bredanaar zonder vaste woon- of verblijfplaats is bestolen van zijn laptop. Hij werd door een vrouw en drie mannen belaagd op de Slingerweg, meldt de politie.

Zwerver steelt verbanddoosjes en noodhamers bussen

BREDA - In een loods van een busbedrijf aan de Slingerweg is maandagmorgen rond 06.50 uur een 39-jarige zwerver aangehouden. De man wordt verdacht van diefstal en vernieling. De verdachte, een bekende van de politie, lag te slapen in een bus.

Agent in vrije tijd betrapt auto-inbreker

BREDA - Een agent die in de nacht van maandag op dinsdag in zijn vrije tijd door Breda reed, heeft een 51-jarige man uit Breda aangehouden op verdenking van auto-inbraak.

Slangentoren Breda kleurt oranje op Koningsdag

BREDA - De Slangentoren in Breda, bij de voormalige brandweerkazerne aan de reduitlaan, gaat de online communicatie over Breda reflecteren door middel van interactieve lichtshows. Tijdens Koninsgdag is de primeur: dan kleurt de huidige uitkijkpost oranje.

BredaNu zoekt ‘bouwer’ met mediaachtergrond als voorzitter

BREDA - De Bredase lokale omroep gaat weer een nieuwe fase in. In januari stelde de omroep Hans Canters aan als hoofdredacteur. Hij ging aan de slag om de omroep intern te structureren en met de vrijwilligers een stevige basis te leggen voor de programmering.

Deel Tramsingel afgesloten wegens werkzaamheden

BREDA - Een deel van de Tramsingel is vanaf maandag 13 oktober afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanleiding zijn werkzaamheden aan de weg, die eind november afgerond moeten zijn.

Drugsverslaafde veelpleger gepakt voor diefstal

BREDA - Een 44-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdag rond 10.30 uur op de Reduitlaan aangehouden omdat hij verdacht wordt van de diefstal van geld uit een bedrijfspand. 

Mark Loonen, de man van 255 miljoen

BREDA - Mark Loonen (28) is de man achter de videoclip voor Animals, de wereldhit van de jonge Nederlandse dj Martin Garrix. Vanuit zijn kantoor in het creatieve AV Huis in Breda maakt hij met zijn team Visionairies voor tal van festivals en DJ’s promo’s, trailers en after-movies.

Pagina's