menu

Laatste Vandaag

Traumaheli landt bij ongeval A16 Prinsenbeek; een zwaargewonde

PRINSENBEEK - Op de A16 bij Prinsenbeek is dinsdagavond een ongeval gebeurd. Een automobilist is achterop een vrachtwagen gereden. De hulpdiensten zijn ter plaatse. De traumaheli landde even na 22.30 uur om hulp te verlenen aan het slachtoffer.

86-jarige Bredase slachtoffer babbeltruc

ZANDBERG - Opnieuw is een hoogbejaarde vrouw het slachtoffer geworden van babbeldief. Een 86-jarige vrouw uit de wijk Zandberg is vrijdagochtend bestolen door een mannelijke dief die zich met een smoes bij haar binnen wist te praten.

Twee aanhoudingen in Breda na vondst 3800 kilo cocaïne

 BREDA - Na de onderschepping van 3800 kilo cocaïne in de haven van Antwerpen heeft de politie maandag in Breda twee mannen aangehouden bij de container waarin de drugs verstopt zat. Het gaat om een 56-jarige man uit Oosterhout en een 39-jarige man uit Roosendaal.

Geesje Prins van Chassé Theater naar Zuiderstrandtheater

BREDA - Adjunct-directeur Geesje Prins gaat het Chassé Theater verlaten. Ze gaat per 1 oktober aan de slag als hoofd Programma van het Zuiderstrandtheater in Den haag. Daarna vervult ze vanaf 2020 die functie bij het nieuwe ‘onderwijs- en cultuurcomplex’ dat verrijst aan het Spui in Den Haag.

Geef jouw woonwens vorm tijdens de Rabo Woonweken

(advertorial) - Krijg vrijblijvend advies over hoe jij jouw woonwens in vervulling kunt laten gaan tijdens de Rabo Woonweken.  In deze periode is de Rabobank ook op zaterdag geopend voor extra advies. Bijvoorbeeld tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Zorgen politiek om plannen Outdoor Brabant bij Klokkenberg

BREDA - De fracties van GroenLinks en SP zijn sceptisch over het idee van Outdoor Brabant om het paardensportevenement eventueel te verplaatsen naar terreinen bij de Klokkenberg. De fracties vragen zich af of het evenement daar wel thuishoort.

Pagina's