menu

Laatste Vandaag

NAC boekt zege tegen RKC Waalwijk: 2-1

BREDA - De Parel van het Zuiden heeft zaterdagavond goede zaken gedaan in Sint Willebrord waar het elftal van NAC Breda met 2-1 heeft gewonnen van RKC Waalwijk. Thierry Ambrose zette de ploeg in de 29e minuut op voorsprong.

Even heel veel regen (video)

BREDA - Even werd het heel donker, begon het flink te waaien én… begon het te regenen. Misschien vijf minuten lang.

Mezz start met maandelijkse DJ University

BREDA - Poppodium Mezz start in september met een maandelijkse avond waarop dj-talent onder begeleiding van een ervaren dj kan draaien in de kleine zaal. Mezz doet dat onder de noemer DJ University.

Brakkenfestival is vertrouwd maar gaat wel met de tijd mee

BREDA –Elk jaar is de eerste week van de zomervakantie voor het Brakkenfestival. Tweehonderd vrijwilligers per dag zorgen voor een geweldige week voor de kinderen, met sport, spel, educatie en creatieve activiteiten.

Breda Girlz United moet meidenvoetbal in Breda impuls geven

BREDA - UVV’40, WDS’19 en Groen Wit hebben de handen ineengeslagen met de start van meidenacademie Breda Girlz United. Hiermee willen de clubs de voetballende meisjes van hun verenigingen extra trainingsmogelijkheden bieden op een hoger niveau, naast de trainingen bij hun eigen club.

Nieuwe eigenaar maakt van Kerkplein moderne club

BREDA - Discotheek Kerkplein Breda heeft na 15 jaar een nieuwe eigenaar. Arnold van Strien heeft de zaak overgenomen van Raymond Elzerman. Van Strien is inmiddels druk aan het verbouwen. “Half september gaan we open, verwacht ik.”

Agyepong opnieuw naar NAC

BREDA -Thomas Agyepong keert terug bij NAC. De vleugelaanvaller wordt wederom voor een seizoen gehuurd van Manchester City. De Ghanees trainde deze vrijdag voor het eerst weer mee.

COLUMN - Dat je de meeste tv-commercials met een korreltje zout moet nemen wist ik wel, maar er zijn ook reclames waarbij je in één klap door je hele wintervoorraad strooizout heen bent.

Pagina's