menu

Laatste Vandaag

Kunstproject The Next Rembrandt naar Art Breda

BREDA -Het technologische kunstproject The Next Rembrandt krijgt een plek  op Art Breda. Het ‘schilderij’ is een door de computer ontworpen portret zoals dat door Rembrandt geschilderd zou kunnen zijn.

Scooterrijder bedreigt fietser met vuurwapen

BREDA - Een 34-jarige man is op de Moerlakenbrug bedreigt door twee personen op een scooter. Eén van hen richtte zondagmiddag een (nep)vuurwapen op het slachtoffer.

D66 wil lijmpoging binnenstadsfeest Koningsdag

BREDA - D66 vraagt het college of er in samenspraak met de horeca alsnog mogelijkheden zijn voor ‘een breed aanbod van festiviteiten’ in de binnenstad.

Twee autodieven opgepakt door alerte getuige

BREDA - Dankzij een alerte getuige zijn er twee verdachten van een autoinbraak opgepakt in de Wetstraat.

Zondagnacht rond 01.45 uur belde de getuige naar de meldkamer van de politie. Twee mannen gedroegen zich verdacht bij auto’s. Er werd ingebroken in een van de geparkeerde wagens.

Vakbonden woest over strategie Jumbo rond distributiecentra

BREDA - De vakbonden zijn niet te spreken over de stap die Jumbo heeft gezet in het conflict over de arbeidsvoorwaarden bij de distributiecentra. Jumbo maakte maandagmorgen bekend dat het geen cao met vakbonden FNV Handel en CNV Vakmensen wil afsluiten.

Helden gezocht voor boek over Helden van Breda

BREDA - De stichting Present is op zoek naar Bredase helden voor haar project Helden van Breda. In totaal moet de zoektocht verhalen over of met vijftien helden opleveren, die eind dit jaar of begin volgend jaar in boekvorm moeten verschijnen.

Flinke schade ongeval Mathenessestraat

BREDA - Bij een ongeval op de kruising met de Groot Ypelaardreef en de Mathenessestraat in Breda is vanochtend een persoon gewond geraakt.

Pagina's