menu

Laatste Vandaag

‘Wil je het misschien ook boven zien?’ vraagt een medewerker van een bekend bouwbedrijf uit de regio enthousiast aan mij. Ik heb hem net mogen interviewen in opdracht van het bedrijf waar hij werkt.

Prijs voor transformatie Gasthuyspoort nu echt binnen

BREDA - Eigenaren Kris en René Maas van Maas-Jacobs Vastgoed hebben hem nu echt: de StiB-award voor de transformatie van het voormalige stadskantoor aan de Vlaszak naar woningen en commerciële ruimten. Het geheel gaat sinds de transformatie door het leven als Gasthuyspoort.

‘Nul op de meter’-woningen Prinsenbeek deze maand opgeleverd

BREDA - Het woningbouwproject ‘Lavas’ in Prinsenbeek wordt deze maand opgeleverd. 23 november vindt er een symbolische sleuteloverdracht plaats. Het unieke aan dit project is dat de woningen ‘nul op de meter’ moeten gaan hebben.

Bierbaron Swinkels nieuwe lijstduwer CDA Breda

BREDA - CDA Breda introduceert de nieuwe lijstduwer: Peer Swinkels. De topman van het Brabantse familiebedrijf Bavaria is de nieuwe lijstduwer bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Gewelddadige woningoverval: Bredanaar opgepakt

BREDA - De recherche pakte zondagmiddag een 34-jarige man uit Breda op. Hij zou met nog een andere verdachte zonder vaste woonplaats, In Valkenswaard een gewelddadige woningoverval gepleegd hebben. Daarbij raakte een 33-jarige man gewond.

Tekort aan horecapersoneel treft ook Bredase horeca

BREDA - Ook de Bredase horeca kampt met een personeelstekort. Zowel vacatures voor koks, als bedieningspersoneel worden moeilijk aangevuld. Volgens de prognose van Koninklijke Horeca Nederland, neemt het tekort in de komende maanden alleen maar toe.

Arriva's reactie op verkeerscommotie Sinterklaasintocht

BREDA - Arriva stelt voldoende rekening met de intocht van Sinterklaas te hebben gehouden. Dat zegt het vervoersbedrijf in reactie op de verkeerscommotie tijdens Sinterklaasintocht van afgelopen zaterdag.

Achtste farmaceutische bedrijf neemt intrek in BondPark

BREDA - Per 1 november heeft zich een nieuw bedrijf gevestigd op het BondPark in Breda. Het bedrijf, Vitux, is gespecialiseerd in voedingssupplementen. Het aantal farmaceutische bedrijven op het BondPark komt daarmee op acht. 

Nieuw in Breda: Virtual Reality beleven in The VR Room

(advertorial) - Zet een bril op en je waant je in een andere wereld. Bij een opticien zou je denken aan een mooi verkooppraatje, maar in het geval van The VR Room is het de realiteit. Virtual Reality, om precies te zijn.

Princenhage gaat voor vernieuwd centrum

BREDA - Het centrum van Princenhage gaat op de schop. Althans dat zijn de plannen van de werkgroep Princenhage die ontstaan zijn uit Princenhage begroot. Het gemaakte ontwerp is ondertussen door een bureau uitgewerkt en eind van de maand wordt het aan de raadsleden gepresenteerd.

Pagina's