menu

Laatste Vandaag

Riant historisch optrekje met 26 kamers in centrum Breda te koop

BREDA - 26 kamers, 1125 vierkante meter woonoppervlakte op een perceel van meer dan 16000 vierkante meter. Het is geen landhuis dat te koop staat, maar een historisch pand midden in de stad. Het voormalige onderkomen van De Geus staat in de etalage.

Snelrecht voor mishandelaars politie tijdens carnaval

BREDA - Vier personen die tijdens carnavalsweekend geweld hebben gebruikt tegen de politie worden dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.  In drie van de gevallen gaat het om incidenten in Breda, het vierde geval betreft een bijtgrage Roosendaler.

Gouden Hopbel voor Ruud van der Reijt

BREDA - Ruud van der Reijt heeft maandagmorgen tijdens het traditionele carnavalsontvangst van AB InBev op het Stadhuis de Gouden Hopbel mogen ontvangen.

BREKEND: Grote Optocht Kielegat gaat door, maar wel ingekort

BREDA - De Grote Optocht van ‘t Kielegat gaat door, maar wel in ingekorte versie. De commissie optochten nam maandagmorgen samen met andere betrokken partijen die beslissing met het oog op het verwachte noodweer in de middag.

Volle bak bij Hossen op de Markt (video's)

KIELEGAT - Volle bak op de Grote Markt bij het Hossen op de Markt. Een paar jaar terug ontstaan om het buitencarnaval terug te krijgen in de stad. En met editie 2017 kan duidelijk gesteld worden dat die missie is geslaagd.

Pagina's