menu

Laatste Vandaag

Enexis naar rechter om leggen kabels in gemeente Breda

BREDA - Enexis heeft de gemeente aangekondigd naar de rechter te stappen. Aanleiding is de beleidswijziging rondom het gebruik van gemeentegrond voor het leggen van kabels en leidingen. De gemeente Breda kondigde die beleidswijziging in december 2016 aan.

Eerste stukje zuidelijke rondweg verbreed

BREDA - Breda heeft de rijbaan vanuit de tunnelbak op de zuidelijke rondweg richting A16 verbreed naar twee banen. Tot afgelopen weekend ging de weg na de kruising met de Baronielaan terug naar een rijbaan. Dit zorgde vaak voor vertraging en files. 

Expositie over Bredase bierhistorie in Stedelijk Museum

BREDA - Breda heeft een bijzondere band met bier. Niet alleen als aangenaam drankje tijdens een voetbalwedstrijd van NAC of tijdens een festival, maar ook doordat al eeuwenlang bier gebrouwen wordt. En dan is het ook nog eens de week van het bier.

Elfduizend bezoekers voor zonovergoten Nassaudag

BREDA - De tiende editie van de Nassaudag Breda is met bijna elfduizend bezoekers de drukst bezochte editie gebleken. Nog nooit bezochten zoveel mensen de dag waarmee Breda de historische band met de Nassaus toont.

Bredase hockeyers op weg naar WK in Barcelona

BREDA - Tim Doelman, Juul Verheem, Jan van Campenhout en Paul Verloop hebben een paar dingen gemeen. Ze zijn fanatiek hockeyer, komen uit Breda en ze gaan als international eind juni naar het WK in Barcelona.

Pagina's