menu

Laatste Vandaag

TEDxBreda verhuist naar Breepark

BREDA - TEDxBreda is dit jaar voor het eerst niet in Mezz. Het inspiratie-evenement waar sprekers een TEDtalk houden over een onderwerp dat hen bezighoudt, staat gepland voor 12 april.

Peter Elbertse lijsttrekker 'Volmondig Ja'

BREDA - Peter Elbertse is verkozen tot lijsttrekker van de nieuwe lokale partij Volmondig Ja, maakt de partij bekend in een persbericht.

Auto rijdt tegen gevel woning in Bavel (foto's)

BAVEL - Maandagmiddag is er een auto achteruit tegen een gevel van een woning gereden in de Gravin van Leeuwensteinstraat in Bavel.

De woning is hierdoor ontzet geraakt. De schade wordt geïnventariseerd. Er is niemand gewond geraakt.

Drie aanhoudingen voor belediging politie

BREDA - ‘Klootzakken’, ‘eikels’, ‘mongool’ en ‘k*nkergek’ zijn enkele woorden waarvoor de politie zondag 21 januari is uitgemaakt. Er hebben drie aanhoudingen plaatsgevonden.

Peter Schouten: Van Lingo tot strafrechtadvocaat

BREDA - Een voormalige kroegeigenaar die InBev op de knieën krijgt en een zwaar hulpbehoevende patiënt die tegen zijn zin wordt verhuisd. Zaken waar andere advocaten wellicht niet eens aan beginnen, maar Peter Schouten (60) wel.

Stoplichten, en meer hoogst irritante zaken op de weg in Breda

BREDA - Ruim 800 bezoekers van BredaVandaag hebben meegedaan aan de enquête naar verkeersoverlast in Breda die uitgevoerd is door Datamining Breda. Dat leverde verschillende toplijstjes op, onder meer met de plaatsen waar de grootste verkeersoverlast wordt ervaren: de singels.

Pagina's