Afbeelding
Foto: Michel Claessens

Opbouw Breda Jazz in volle gang: Morgen gaat 52e editie van start

Door: Michel Claessens Algemeen

BREDA - Het opbouwen van het Breda Jazz Festival is in volle gang. Morgenmiddag gaat de 52e editie van het festival van start met de opening op de Grote Markt. Dit weekend kunnen bezoekers vier dagen lang genieten van ruim 200 jazzconcerten op 23 podia. Vandaag wordt er nog hard gewerkt in de binnenstad om alle podia klaar te maken.

De opbouw van het Breda Jazz Festival begon afgelopen maandag al, maar ook vandaag wordt er nog hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Horecapersoneel en podiumbouwers waren vanochtend nog druk in de weer. Waar enkele podia al klaarstaan om de muzikanten te ontvangen, moesten anderen nog van de grond komen. Ook de continue aanwas van vrachtwagens en leveranciers zorgde voor een chaotisch straatbeeld.

Morgen moet alles af zijn en om 13.00 uur zal de 52e editie van het Breda Jazz Festival van start gaan op de Grote Markt. In het weekend van Hemelvaartsdag kunnen Bredanaars weer vier dagen lang genieten van jazz tijdens ruim 200 concerten op 23 podia die verspreid zijn door de stad. Daaronder bevinden zich ook twee nieuwe podia op het Kasteelplein. Naast de gratis toegankelijke concerten in de buitenlucht, worden er ook binnenconcerten georganiseerd waarvoor tickets gekocht dienen te worden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding