menu

Eeterij op Wielen

Ook STACKS, de winnaar van de Foodtruckawards 2016, is aanwezig.
3 dagen lang volop gezelligheid op het Schoolakkerplein-Ginneken-Breda
19 mei 2017 | 17:00 tot 21 mei 2017 | 20:00
Lokatie: 
Schoolakkerplein-Breda
Prijs: 
gratis

De start van het Bredase  foodtruck-festivalseizoen vindt plaats bij Eeterij op Wielen van 19 t/m 21 mei 2017 
Eeterij op Wielen is van 19 t/m 21 mei 2017 en ook dit jaar op het  Schoolakkerplein- Ginneken-Breda.

Foodtruckfestival Eeterij op Wielen komt dit jaar voor de 4e keer naar Breda en ook dit keer kan je ons vinden in hartje Ginneken, op het Schoolakkerplein. 

Tientallen foodtrucks, rollende keukens en mobiele keukentjes komen uit het hele land een weekend lang naar Breda om daar de lekkerste gerechten te bereiden. Het Schoolakkerplein wordt ook dit jaar omgetoverd tot het grootste openlucht-restaurant van Breda.  Nieuw dit jaar is onze prachtige Zweedse Tent die wordt omgetoverd tot een prachtige en gezellige bar waar we heel trots op zijn. Deze bijzondere tent is niet eerder in Nederland opgesteld! Bij lekker weer een fijne plek om even de schaduw op te zoeken en bij wat minder lekker weer een heerlijke plek om je even op te warem of te schuilen als het zou gaan regenen......iets wat we natuurlijk niet willen. In het midden van de Tent komt de grote centrale bar te staan.

Naast het lekkere eten van de foodtrucks treden er ook alle dagen DJ's op, is er een speciaal kids-programma, verzorgd door de meiden van Villa Kakelbont, is er een draaimolen voor de kinderen, komt ook dit jaar Babette om de kinderen te schminken,  kortom Eeterij op Wielen is een feestje voor het hele gezin. 

Happy hour, de vrijdagmiddagborrel op 19 mei doe je natuurlijk bij Eeterij op Wielen.
Tussen 17.00- 19.00 uur is het vrijmibo op het Schoolakkerplein en is het aan de bar 4 drankjes halen voor de prijs van 3 drankjes. En dat geldt vanzelfsprekend ook bij onze speciaalbierbar!

Uit Amsterdam komt dan DJ Martien V draaien die er, samen met trompettist Thomas Wessels, een lekker feestje van gaat maken. 

Foodtruckfestival Eeterij op Wielen is voor iedereen gratis toegankelijk!