menu

18th International Needle Art Tattoo Convention

20 mei 2017 | 12:00 tot 21 mei 2017 | 22:00
Lokatie: 
Breepark, Bavelseparklaan 10, 4817 ZX Breda
Prijs: 
Dagkaarten Deur € 15,= Voorverkoop € 12,50Weekendkaarten Deur € 25,= Voorverkoop € 20,=Info / voorverkoop: www.needleart-convention.nlKinderen t/m 12 jr, mits onder begeleiding, gratis

Op 20 en 21 mei vind voor de 18e keer deze internationale tattoo conventie in Breda plaats bij de nieuwe locatie op het Breepark.

De Needle Art Tattoo Convention Breda is inmiddels uitgegroeid tot de langstlopende tattoo beurs in het land, sinds 1998.

Alles op het gebied van tatoeages zoals nieuwe ontwerpen en technieken zijn hier te vinden.

De organisatie heeft weer een keur aan internationale tattoo artists bereid gevonden om speciaal voor dit weekend naar Breda te komen.

Niet alleen naald kunstenaars uit alle uithoeken van de planeet zijn live aan het werk te zien, maar natuurlijk ook top artiesten van eigen bodem.
Het is zien en gezien worden en de bezoekers kunnen zich desgewenst laten tatoeëren door hun favoriete artiest.

Daarnaast zijn er stands met oa kleding en sieraden, is er een fotostudio, een schilderijen expo, live muziek, live shows en tattoo contests.

Ga naar de website voor het volledige programma en kijk welke tattoo artists het gehele weekend aan het werk te zien zijn.

Het belooft als vanouds weer een gezellig weekendje te worden in Breda.

De openingstijden op beide dagen zijn van 12.00 tot 22.00 uur en de locatie is Breepark, Bavelseparklaan 10, 4817 ZX Breda.

Via onze website www.needleart-convention.nl kunnen ook kaarten in de voorverkoop besteld worden.

Kinderen t/m 12 jaar hebben, mits onder begeleiding, gratis toegang.