menu

Stichting Elisabeth viert FOODFEST

11 september 2017 | 13:45 tot 25 september 2017 | 17:00
Lokatie: 
Stichting Elisabeth Breda Centrum

PERSBERICHT, voor onmiddellijke publicatie

06-09-2017, Breda

Stichting Elisabeth is trots op goede voeding.

Recentelijk zijn alle locaties van Stichting Elisabeth gekeurd door Veiligvoedel.nl. Met trots kunnen wij vermelden dat al onze locaties met overtuigende cijfers door de keuring zijn gekomen. De hoge cijfers komen voort uit het cliënttevredenheidsonderzoek met betrekking tot de kwaliteit van het eten en drinken.

In een wereld waarin voeding steeds een belangrijkere rol krijgt, zet ook Stichting Elisabeth haar stappen met betrekking tot goed eten en drinken voor de cliënten en gasten. Stichting Elisabeth heeft kwaliteit van het voedsel hoog op de agenda staan en door continu actief bezig te zijn met voeding heeft de stichting haar eerste tastbare resultaten behaald.

Door het behalen van de keuring hebben alle restaurants en keukens van Stichting Elisabeth het keurmerk Veiligvoedsel.nl verdiend. Daarnaast gaat Stichting Elisabeth de nieuwe hygiënecode, HACCP, introduceren op alle afdelingen van iedere locatie.

Om dit te vieren organiseert Stichting Elisabeth op 25 september het FOODFEST. Dit is een etensfestival met verschillende kramen en proeverijen. Tijdens dit evenement worden de keurmerken uitgereikt voor de restaurantkeukens door Gert-Jan Hemmers (Directeur veiligvoedsel.nl). Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de toeleveranciers van Stichting Elisabeth.

Iedereen is van harte welkom op maandag 25 september op de boulevard van locatie Centrum (Leuvenaarstraat 91). Om 14:00 uur start het FOODFEST en het duurt tot 17:00 uur.