menu

Dear Adam

Dear Adam (Adam Dear)
Dear Adam brengt hun mooiste luisterliedjes naar Breda toe. (Adam Dear)
22 juli 2017 | 22:00 tot 23 juli 2017 | 0:00
Bestaande locatie: 
Het Hijgend Hert

Op zaterdag 22 juli 2017 komt tijdens de derde editie van de Zomerse POBHert Dear Adam optreden. Ook deze zomer kun je komen genieten van live muziek in het café aan de Pasbaan 7 te Breda, waarbij de muziek is afgestemd op dat wat je op een zwoele zomerse avond mag verwachten; vol passie en gevoel, maar nooit te heftig of te hard! POB programmeert in én in samenwerking met café Het Hijgend Hert weer optredens van lokale en regionale singer/songwriters en semi-akoestische acts onder de noemer Zomerse POBHert. Aanvang optreden is 22.00 uur. Iedereen is welkom om te komen kijken, luisteren en genieten in het Hijgend Hert, want de entree is ook deze avond geheel gratis.

Dear Adam bestaat uit de singers en songwriters Joosje Jochems en Wessel Maas, beiden afgestudeerd aan de Rockacademie te Tilburg. Het eerste liedje welke ze samen schreven, Tonight, zorgde meteen voor een plek op de verzamel cd Alle 014 Goed. Door dit onverwachte maar directe succes, kregen ze de smaak te pakken en wilden ze samen, door middel van hun muziek, hun verhalen blijven delen met het publiek. Sindsdien vertellen ze met hun liedjes, je alles wat ze bezig houdt. Het is dan alsof het in een brief geschreven staat die ze je niet alleen persoonlijk komen overhandigen, maar ook zelf aan je voorlezen. Of beter gezegd, voor te zingen in plaats van voor te lezen. Met de warme, maar zeer krachtige stem van Joosje en de begeleiding van het dynamische gitaarspel en de ingetogen tweede stem van Wessel, maakt Dear Adam fijne luisterliedjes. Liedjes waar je gemakkelijk bij kunt wegdromen. Naast de verschillende huiskamerconcerten die het duo geeft, speelden ze eerder al in het Milieucafé in Tilburg, de coörporatieavond van de Rabobank in Roosendaal en de Zomerconcerten van Café Cambrinus in Horst. En of het nu gaat om een kleine setting in een huiskamer, of in bijvoorbeeld theater De Kring samen met Angela Groothuizen van de Dolly Dots, Dear Adam weet overal de aandacht naar zich toe te trekken, en het publiek te laten genieten van de muzikale verhalende liedjes die ze dan te vertellen hebben. Al deze ervaring hebben Joosje en Wessel in hun ep gestopt, die vorige maand is uitgekomen en waarop een aantal van hun mooiste verhalen zijn te beluisteren.

POB en Het Hijgend Hert presenteren Zomerse POBHert met Dear Adam, zaterdag 22 juli 2017, café Het Hijgend Hert, Pasbaan 7 te Breda, aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis

www.facebook.com/dearadammusic
www.pobsite.nl
www.hijgendhert.nl