menu

Wolfslaar Akoestisch zomer 2017

Programma Wolfslaar Akoestisch 2017
12 augustus 2017 | 16:00 tot 19:30
Lokatie: 
Natuurtuin Wolfslaar
Prijs: 
vrijwillige bijdrage

Op enkele zaterdagen in de zomermaanden juli en augustus klinkt er in de natuurtuin muziek. Live muziek gemaakt door steeds weer andere fantastische muzikanten.  Georganiseerd door liefhebbers, voor liefhebbers van live muziek.

Zaterdag 12 augustus is er een nieuwe sessie.                                                                                                                                      Terrein is vanaf 16.00u open.                                                                                                                                                               Toegang: vrijwillige bijdrage                                                                                                            

Daithi Rua speelt vanaf 16.30u.                                                                                                                                                            Schrijft nummers die recht uit het hart komen, soms met een licht politieke lading en altijd over wat hem op dat moment fascineert. Een prachtige middag vol mooie liedjes en fijne verhalen.

Daniel Cane speelt vanaf 17.45u.                                                                                                                                              Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde.

Evenement is buiten. Bij twijfelachtig weer, check op zaterdag de website of facebook om te zien of de sessie doorgaat.