menu

Wolfslaar Akoestisch zomer 2017

Programma Wolfslaar Akoestisch 2017
29 juli 2017 | 16:00 tot 19:30
Lokatie: 
Natuurtuin Wolfslaar
Prijs: 
vrijwillige bijdrage

Op enkele zaterdagen in de zomermaanden juli en augustus klinkt er in de natuurtuin muziek. Live muziek gemaakt door steeds weer andere fantastische muzikanten.  Georganiseerd door liefhebbers, voor liefhebbers van live muziek.

Zaterdag 29 juli is er een nieuwe sessie.                                                                                                                                                   Terrein is vanaf 16.00u open.                                                                                                                                                                 Toegang: vrijwillige bijdrage

Billy & Bloomfish speelt vanaf 16.30u.                                                                                                                                             Kathleen Vandenhoudt en Pascale Michiels weten indruk te maken met hun puur rauw harmonieus stemmenwerk en hun eigenwijs gitaarspel. Americana, Roots & Blues op de Chinese Maangitaar? Het kan.      

Ray Romijn speelt vanaf 17.45u.                                                                                                                                           Straatmuzikant in de hele wereld, speelt eigen werk en blues, rock'n roll en jazz covers van artiesten uit de jaren 50 en 60 vorige eeuw. Ook iets met Idols.

Evenement is buiten. Bij twijfelachtig weer, check op zaterdag de website of facebook om te zien of de sessie doorgaat.