cappella ex occasione
cappella ex occasione Foto: Studio Aksento

Concert: BALANCEREN Zoeken naar evenwicht tussen de elementen

zaterdag 6 april 2024 20:00 tot 21:30

Cappella ex Occasione brengt het concert Balanceren, zaterdag 6 april om 20u in Zandberg58, voorheen Sacramentskerk, Zandberglaan 58 te Breda.

Dit in samenwerking met Henrike van Engelenburg,  zandkunstenaar, dichter Gertjan Endedijk, leerlingen van de Vrije School Breda en pianist Bartho Hengst.

CEO is een kamerkoor in Breda, staat garant voor a capella zang van hoog niveau en wordt geleid door Ruben de Grauw, als dirigent ook bekend van het Sacramentskoor Breda. Zie ook

https://cappellaexoccasione.nl/

Water, aarde, lucht en vuur. Elementen met positieve en negatieve krachten die we kennen én waarnemen om ons heen, maar ook in ons zelf. Los van elkaar, in verbinding en in balans met elkaar. Alles en iedereen is voortdurend op zoek naar evenwicht. In het concert laten we u de elementen op verschillende manieren ervaren. Waar ligt uw evenwicht?

De muziek die u gaat horen  van de componisten Esenvalds,  Stanford, Ticheli,  Barnum, Cooke,  Goodall,   Lauridsen,  Orlando, Gimon verrast,  ontroert en schuurt. 

U kent de originaliteit van CEO,   ook nu laten we verschillende kunstvormen spreken: muziek door het koor en pianist,  maar ook zandkunst door Henrike van Engelenburg, leerlingen van de Vrije School Breda die gedichten van Gertjan Endedijk voordragen en actief bijdragen. Een regisseur zal podiumpresentatie vormgeven.

Het wordt het laatste concert van het huidige Cappella ex Occasione onder leiding van Ruben de Grauw.

De toegangsprijs is 20 euro voor volwassenen, inclusief consumptie; kinderen t/m 16 jaar gratis toegang. Kaarten zijn digitaal te koop via www.cappellaexoccasione.nl, of voorafgaand aan het concert.

Locatie