Afbeelding
Foto: Shutterstock

Cadeautjes gezocht voor hartverwarmende kerstpakkettenactie

Door: Maarten Elst Algemeen

BREDA - Net niet datgene gekregen wat je wilde hebben van Sinterklaas? Of staat jouw kerstpakket van afgelopen jaar nog half ongeopend op zolder? Niet weggooien! Je kunt er Valerie Feskens enorm blij mee maken. Ook dit jaar organiseert de Bredase een kerstpakkettenactie voor gezinnen die het financieel minder breed hebben.

Feskens roept in een bericht op Facebook op om zoveel mogelijk bruikbare spullen in te zamelen. "Het idee is dat we, door met zijn allen een klein beetje bij te dragen, grote kerstpakketten maken, waarmee we mensen, die het financieel net even wat minder hebben, een flinke opsteker kunnen geven", aldus Feskens in haar oproep.

Het gaat hierbij om zelden gebruikte voorwerpen die thuis voornamelijk stof staan te happen. "We zijn blij met alles, mits het maar ongebruikt is én de uiterste houdbaarheidsdatum nog niet verlopen is. Laat jouw spullen dus niet in de prullenbak verdwijnen, maar maak er nog iemand blij mee. Denk bij het vergaren zo breed mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld ook denken aan spullen uit een oud kerstpakket, een fles douchegel of een cadeau wat je hebt gehad, dat niet zo jouw smaak was", vervolgt Feskens op Facebook.

Tevens vraagt Feskens in hetzelfde bericht om gezinnen aan te melden die tijdens de decembermaand wel een opsteker kunnen gebruiken. Je kan nog, op elk moment van de dag, tot zaterdag 21 december je bijdrage leveren door voorwerpen af te leveren bij Woonzorgcentrum Elisabeth, gevestigd op Leuvenaarstraat 91.