Afbeelding
Foto: Tom van der Put

Wie blijft de Catcher Car voor: Wings for Life run trekt door Breda

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - De Wings for Life Run is van start gegaan in Breda. Het internationale hardloopevenement ging vanmiddag van start vanaf het Chasséveld.

Na jaren van afwezigheid is de Wings for Life Run teruggekeerd naar Breda. Tijdens het unieke hardloopevenement is er geen vaste finishlijn. De hardlopers zijn om 13:00 uur allemaal vertrokken vanaf het Chasséveld en wisten zelf op dat moment nog niet hoe lang hun wedstrijd zou gaan duren. Om 13:30 uur vertrok namelijk de Catcher Car. Die auto rijdt achter de deelnemers aan. Wanneer een deelnemer wordt ingehaald door de Catcher Car, zit zijn wedstrijd erop. 

Route

De route van de Wings For Life Run gaat onder andere via het Chasséveld naar de Franklin Rooseveltlaan, Ginnekenmarkt, Kasteel Bouvigne, de Galderse Meren, AV Sprint en het Zaartpark en Van Sonsbeeckpark. De totale afstand van de route is zo’n 25-26 kilometer, maar dat is niet de finishlijn. Wie de gehele route heeft gelopen, begint het rondje gewoon weer opnieuw tot hij wordt ingehaald door de Catcher Car.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding